Αγωνία για τους εργαζόμενους σε ALPHA, STAR, MEGA και EPSILON

Αθήνα.- Η μέρα που ξημέρωσε αλλάζει άρδην το τηλεοπτικό τοπίο. Πέρα από τους νικητές υπάρχουν και ηττημένοι και δεν αναφερόμαστε στους επιχειρηματίες. Αυτή την ώρα εργαζόμενοι στους τηλεοπτικούς σταθμούς, STAR, ALPHA MEGA και Έψιλον είναι στον αέρα και δεν γνωρίζουν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον.

Τα τέσσερα αυτά κανάλια, δεν εξασφάλισαν τηλεοπτική άδεια (τα δυο αποκλείστηκαν από την διαδικασία) και έτσι, όπως προβλέπεται από το νόμο σε 90 ημέρες και έχει προαναγγείλει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, η Digea θα πρέπει να διακόψει το σήμα τους.

Αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που θα πρέπει να διαχειριστεί η κυβέρνηση αφού αν πέσει «μαύρο» σε αυτούς τους σταθμούς αυτό δεν θα έχει προηγούμενο.

Τηλεοπτικοί σταθμοί με ιστορία χρόνων – όπως το STAR, ο ALPHA και το MEGA – αλλά και το Έψιλον το οποίο έχει χτίσει σιγά σιγά ένα προφίλ και απασχολεί εκατοντάδες εργαζόμενους δεν είναι δυνατόν να κλείσουν γιατί αυτό δεν θα έχει παγκόσμιο προηγούμενο.

Οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν πολλά τόσο για την ενημέρωση και την πολυφωνία όσο και για το μέλλον και την δουλειά χιλιάδων ανθρώπων και των οικογενειών τους.

newsit.gr