Μεταφέρθηκε για την Τετάρτη η συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Αθήνα.- Για την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου μεταφέρθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ λόγω των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς. Έτσι ενώ αρχικά επρόκειτο να συνεδριάσει σήμερα Δευτέρα, στις 5 το απόγευμα, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεδριάσει την τετάρτη, ενόψει της κατάθεσης του προϋπολογισμού, των νομοθετημάτων που αναμένονται για την αξιολόγηση αλλά και στον απόηχο της σημαντικής μείωσης των ποσοστών του κόμματος στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) όπου κατέλαβε την τρίτη θέση με ποσοστό 7,31%.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία του πρωθυπουργού, καθώς είναι και η πρώτη ΚΟ μετά τον ανασχηματισμό, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πάντως η ομιλία δεν θα είναι ανοιχτή.

Ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θα ενημερώσει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και για τις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς, επιμένοντας πως ο στόχος του χρέους είναι πιο κοντά από ποτέ, θα αναφερθεί στα θετικά στοιχεία από το μέτωπο της οικονομίας και θα τονίσει την ανάγκη της συσπείρωσης του κόμματος.

Λόγω του ανασχηματισμού, αναμένεται να γίνει αναπλήρωση θέσεων, ή αλλαγές στους επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.