Δώρο… γενεθλίων για τον Αρη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tην Κυριακή (25/03) ο Αρης σβήνει… 98 κεράκια ζωής και μία ημέρα πριν τα… γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο με εντός έδρας νίκη με 4-2 επί του Πανιωνίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ηταν η δεύτερη συνεχόμενη για τους «κίτρινους», ήρθε μετά από ανατροπή και τους διατήρησε ζωντανούς στο κυνήγι των play offs. Για τον Πανιώνιο που γνώρισε βαριά ήττα παρά το γεγονός ότι είχε προηγηθεί με 2-1 ήταν η πρώτη ήττα μετά από δύο συνεχόμενες νίκες.

Ο Αρης άνοιξε το σκορ στο 33’ με τον Φατί, ο Κούτσι ισοφάρισε για λογαριασμό του Πανιωνίου στο 39’ και πέρασε μπροστά στο σκορ με τον ίδιο παίκτη στο 63’ αλλά ο Αρης δεν είχε πει την τελευταία του… λέξη. Ισοφάρισε με τον Ούμπιντες στο 72’ σε 2-2, ο Τριανταφυλλάκος του έδωσε το προβάδισμα με 3-2 στο 76’ και δύο λεπτά αργότερα ο Νέτο διαμόρφωσε το τελικό 4-2 για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που έμεινε για 8ο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητος.

Σε χρονικό σημείο του ματς που ο Πανιώνιος είχε τον έλεγχο του αγώνα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν στο σκορ. Από το φάουλ του Ούμπιντες στο 33΄, ο Φατί με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0).

Κι ενώ στο 37΄ ο Νέτο δεν πρόλαβε να στείλει με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα του Μιχαηλίδη για δεύτερη φορά, δύο λεπτά μετά οι Νεοσμυρνιώτες «απάντησαν» με τον Κούτσι, ο οποίος ισοφάρισε μετά από την ασίστ του Ντιμπαλά με κοντινό σουτ (1-1).

Ο Άρης είχε και στο δεύτερο μέρος την κατοχή της μπάλας, αλλά ο Πανιώνιος ήταν πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές, στο 63΄,  ο Κούτσι δέχτηκε τη μπαλιά από τον Μενδρινό κι από πολύ κοντά δεν είχε κανένα πρόβλημα να πλασάρει τον Βελλίδη (1-2). Δεν το έβαλε κάτω ο Άρης και στο 72΄ έφτασε στην ισοφάριση με σουτ του Ούμπιντες μέσα από την περιοχή, μετά από σέντρα του Τριανταφυλλάκου και αδράνεια των αμυντικών του Πανιωνίου.

Η ολική επαναφορά για τους γηπεδούχους ήρθε στο 76΄ με τον Τριανταφυλλάκο να πετυχαίνει με σουτ το 3-2 και μετά από δύο λεπτά ο Νέτο με σουτ έξω από την περιοχή «σφράγισε» το «τρίποντο» για την ομάδα του Μανουέλ Μασάδο.
Διαιτητής: Τάσος Κάκος (Κέρκυρας).  Κίτρινες: Καζναφέρης – Αντούνες, Κούρντι

ΑΡΗΣ (Μανουέλ Μασάδο): Βελλίδης, Τσουκάνης, Ντίκο, Σανκαρέ, Καζναφέρης, Φατί, Καπετάνος (64΄ Τριανταφυλλάκος), Ακόστα (24΄ Γιαννιώτας), Ούμπιντες, Νέτο, Κανούλας (46΄ Παπαζαχαρίας).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ακης Μάντζιος): Μιχαηλίδης, Ρόκας, Σιόβας, Πιερ, Κούρντι, Αντούνες (72΄ Γουνδουλάκης), Ρόβας, Όμο (80΄ Οκόγιε), Μενδρινός, Ντιμπαλά, Κούτσι.

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε