Bράβευση και μαντινάδες στον Μαρινάκη

Για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο βράβευσε το βράδυ της Παρασκευής (23/03) τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρητικών Σωματείων.
Σε μια εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο κρητικό κέντρο «Ομαλός» και υπό τους ήχους της κρητικής λύρας μέσα σε εορταστικό κλίμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμήθηκε από τους συντοπίτες του.

Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τον αδερφικό του φίλο, Μανώλη Κανταρό και τον Σωκράτη Κομινάκη και δεν έκρυψε ούτε στιγμή την χαρά του για την τιμή που του έγινε.
Ευχαρίστησε θερμά τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας τόσο για την υποδοχή όσο και για την εικόνα του Μανώλη Σφακιανού (Κρητικός Αγιος που έζησε την περίοδο της τουρκοκρατίας), την οποία παρέλαβε από τα χέρια του προέδρου της Ομοσπονδίας, Μανώλη Πατεράκη.
«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνετε. Να ξέρετε ότι όποτε είμαι με Κρητικούς αισθάνομαι ζεστασιά και λεβεντιά. Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που με βραβεύσατε. Εύχομαι καλή διασκέδαση και σας ευχαριστώ όλους», τόνισε χαρακτηριστικά όταν πήρε το λόγο από τον Μανόλη Πατεράκη που λίγο πριν του είχε ανακοινώσει ότι το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας τον ανακήρυξε επίτιμο μέλος της και του παρέδωσε την τιμή με πάπυρο.
Στη διάρκεια της βράβευσης ακούστηκαν και κρητικές μαντινάδες με σημαντικότερες τις ακόλουθες:

«Η Ομοσπονδία μας με πρόεδρο τον Μανόλη Πατεράκη, τιμά τον αξιέπαινο Βαγγέλη Μαρινάκη»
«Μαρινάκη πάντα στα ψηλά να πας και να καθίζεις και όταν βλέπεις Κρητικό πάντα να τον στηρίζεις»
«Του Μαρινάκη το παράδειγμα να ακολουθούσαν και άλλοι, θα βγάζαμε την Ελλάδα από αυτό το χάλι»
«Οι οπαδοί θέλουμε από το Champions League και πάνω, του χρόνου θα το πάρουμε και στοίχημα σας βάνω»
«Με τον Βαλβέρδε προπονητή για πάντα στο λιμάνι και έντεκα ελληνόπουλα τον «Θρύλο» ποιος τον πιάνει».