Χαμηλώνουν τους τόνους στο ΠΑΟΚ για Μπόλονι

Με ψυχραιμία και χαμηλούς τόνους αντιμετωπίζονται στον ΠΑΟΚ οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της ομάδας Λάσλο Μπόλονι μετά τη νίκη με 4-0 επί της Κέρκυρας το βράδυ της Κυριακής (25/03) όταν άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Η διοίκηση της ΠΑΕ, αφενός δεν θέλει να πυροδοτήσει καταστάσεις, λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, αφετέρου θεωρεί πως είναι υπερβολικές οι τοποθετήσεις αυτές του προπονητή της ομάδας, από ένα περιστατικό που συνέβη χθες, έστω και αν είναι ένα από τα αρνητικά που χαρακτηρίζουν το ελληνικό πρωτάθλημα.

Από την δική τους πλευρά οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ, μετά από μια σύντομη συζήτηση που είχαν χθες κατά την επιστροφή στην Θεσσαλονίκη με τον προπονητή της ομάδας, πιστεύουν πως οι τοποθετήσεις του έγιναν υπό το κράτος εκνευρισμού για την αποβολή του από το παιχνίδι, γεγονός που συμβαίνει για τρίτη φορά στην διάρκεια του πρωταθλήματος (για πρώτη φορά έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και το τοπικό ντέρμπι με τον Αρη, αλλά και στο γήπεδο της Τούμπας, στον πρόσφατο αγώνα κατά του Αστέρα Τρίπολης).

Τη Δευτέρα (26/03) η ομάδα είχε ρεπό και σήμερα Τρίτη (27/03) που παίκτες, προπονητής και διοίκηση θα ξαναβρεθούν στο αθλητικό κέντρο, θα γίνει μια πιο αναλυτική συζήτηση για το θέμα αυτό, μεταξύ του Ρουμάνου τεχνικού και του τεχνικού διευθυντή, που στόχο θα έχει να αποσβέσει τις όποιες εντυπώσεις έχουν δημιουργηθεί στο ζήτημα.

Από την Τρίτη, εξάλλου, αρχίζει και η προετοιμασία της ομάδας εν όψει του αγώνα της προσεχούς Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.