Η “Ερμής Expo” στις Ηνωμένες Πολιτείες

 

Από την εκδήλωση για την "Ερμής Exppo"

«Από το 1992, η Έκθεση «Ερμής Expo» είναι γνωστή για την δικτύωση και την διάκριση των συμμετεχόντων. Εξακολουθεί να είναι το μοναδικό φόρουμ του ελληνικού και αμερικανικού εμπορίου και της  προώθησης του πολιτισμού. Είναι το μόνο φόρουμ που προωθεί τις επενδύσεις και δίνει επιχειρηματικές ευκαιρίες μεταξύ των χωρών, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ελλάδας και Νότιας Ανατολικής Ευρώπης.

Το φόρουμ για την Hermes Expo θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια των τριών ημερών και θα περιλαμβάνουν τη διοργάνωση εκδηλώσεων δικτύωσης, σεμινάρια και μια έκθεση ηλεκτρονικές, προϊόντων και υπηρεσιών από διάφορες βιομηχανίες. Επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις έχουν ανατεθεί και να αξιοποιηθεί αυτή η πλατφόρμα για την επέκταση και την προαγωγή των δραστηριοτήτων τους και της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Η διεθνής Expo Hermes θα γίνει στη Νέα Υόρκη (Μάρτιος 29th στο Radisson Hotel), και στην πόλη Ατλάντα (31 Μαρτίου 2004 & 1η Απριλίου).

Η κακή οικονομική συγκυρία της Ελλάδας και της Ευρώπης επηρεάζει την παγκόσμια αγορά και καθιστά ακόμη πιο σημαντική αποστολή της Expo Hermes. Η διάσπαση της αμερικανικής αγοράς για τις διεθνείς επιχειρήσεις σήμερα είναι περισσότερο απαραίτητη από ποτέ και η Hermes είναι η γέφυρα που θα συνδέει την αγορά U.S. σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι επιχειρηματίες από την Ελλάδα και τον κόσμο τώρα έχουν την ευκαιρία να έρθουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και να παρουσιάσουν τα προϊόντα και υπηρεσίες τους.