Τρέχει να προλάβει μέχρι την Τετάρτη η ΑΕΚ

Την προθεσμία της UEFA, προκειμένου να πάρει το «πράσινο φως» για τη συμμετοχή της στα ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης περιόδου τρέχει να προλάβει η ΑΕΚ.

Η καταληκτική ημερομηνία για να εξοφληθούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές και να μην τιμωρηθεί η ομάδα με αποκλεισμό από την Ευρώπη ήταν η 31η Απριλίου που έχει ήδη περάσει.

Ωστόσο, όπως διαρρέουν από την Ένωση, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έδωσε τελικά μία σιωπηρή παράταση έως την Τετάρτη (4/04), για την κατάθεση όλων των εγγράφων και δικαιολογητικών που απαιτούνται.

Αυτό δίνει έναν τόνο αισιοδοξίας, όμως από την άλλη πλευρά η κατάσταση είναι ακόμη εξαιρετικά δύσκολη. Κι αυτό γιατί, ο Ανδρέας Δημητρέλλος δεν κατάφερε ούτε σήμερα να εξασφαλίσει το απαιτούμενο έγγραφο από την Εφορία, ώστε να απελευθερωθεί ο κατά 50% δεσμευμένος τραπεζικός λογαριασμός της Ένωσης. Πάντως, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ έδειχνε αισιόδοξος ότι το πρωί της Τρίτης (3/04) θα έχει το σχετικό έγγραφο στα χέρια του κι έτσι θα προχωρήσει η διαδικασία εκταμίευσης του δανείου. Και πως, μόλις συμβεί αυτό, θα γίνουν οι απαιτούμενες πληρωμές και η ΑΕΚ θα καταθέσει τα παραστατικά στην ΕΠΟ και στην UEFA, προκειμένου να εξασφαλίσει την αδειοδότηση.