Aπορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα της ΑΕΚ κατά της οικογένειας Ψωμιάδη

Μια αρνητική εξέλιξη, που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία για την ΑΕΚ, επιφύλασσε το αστικό δικαστήριο που εκδίκασε την υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων κατά της περιουσίας της οικογένειας Ψωμιάδη.

Το δικαστήριο αποφάσισε την Τρίτη (3/04) την άρση των ασφαλιστικών μέτρων της «Ενωσης» για τη δέσμευση της περιουσίας των παιδιών του Μάκη Ψωμιάδη.

Η απόφαση του αστικού δικαστηρίου δικαίωσε την πλευρά Ψωμιάδη και η ΑΕΚ πλέον δεν μπορεί να υπολογίζει σε χρήματα από αυτή την υπόθεση, τουλάχιστον άμεσα. Βέβαια, αυτό είναι το αστικό κομμάτι της υπόθεσης, αφού εκκρεμεί ακόμα η εκδίκαση της ποινικής δίωξης που έχει ασκήσει η  ΑΕΚ κατά του Μάκη Ψωμιάδη και πρόκειται να εκδικαστεί την Τετάρτη (4/04).

Η Ένωση είχε ζητήσει να δεσμευτούν οι περιουσίες των παιδιών του Μάκη Ψωμιάδη, υποστηρίζοντας πως τα χρήματα που καταχράστηκε από την ΠΑΕ διοχετεύτηκαν σε αυτά, ωστόσο το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα.

Η σημερινή απόφαση δημιουργεί έντονο προβληματισμό στις τάξεις της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ που θεωρούσε σίγουρη τη δικαίωσή της και υπολόγιζε με τα χρήματα αυτά να καλύψει τρέχουσες ανάγκες. Επιπλέον, η συγκεκριμένη απορριπτική απόφαση δημιουργεί αγωνία και για την έκβαση της αυριανής εκδίκασης του ποινικού μέρος, για το οποίο πάντως όλοι στην ΑΕΚ σκοπεύουν να εξαντλήσουν όλα τα νομικά περιθώρια, προκειμένου να δικαιωθεί η ομάδα.

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε