Πήρε ενημερότητα η ΑΕΚ, εκταμιεύτηκε το δάνειο Αλ Σουντάιρι

Εστω και την ύστατη στιγμή η ΑΕΚ κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με την Εφορία και πήρε την φορολογική ενημερότητα που τόσο απαραίτητη ήταν για να ξεμπλοκάρουν οι λογαριασμοί της ομάδας.

Ετσι η διοίκηση θα μπορέσει να εκταμιεύσει τα χρήματα από τους λογαριασμούς και να ξεκινήσουν οι πληρωμές, ώστε να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν για τον φάκελο της αδειοδότησης. Στόχος του προέδρου της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημητρέλου, είναι να ολοκληρωθούν μέσα στο προσεχές διάστημα οι συγκεκριμένες κινήσεις, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με την UEFA.

Ηδη τα χρήματα από το δάνειο του Σαουδάραβα Αλ Σουντάιρι, μεταφέρθηκαν από τράπεζα της Κύπρου στην Πειραιώς και είναι διαθέσιμο το 1.250.00 ευρώ για να εξοφληθούν οι πρώην ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και ο Μανόλο Χιμένεθ,  προκειμένου να βάλουν τις υπογραφές τους για να πάρει η ομάδα τνην πολυπόθητη αδειοδότηση.

Αυτό που απομένει είναι ακόμα 250.000 ευρώ που απαιτούνται για να εξοφληθούν όλες οι ληξιπρόθεσμες οφειλές και να μπορέσει η Ένωση να πάρει την αδειοδότηση από την UEFA και να μην τιμωρηθεί από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.  Όμως, όλα αυτά πρέπει να γίνουν μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (4/04) αφού όλα τα απαραίτητα έγγραφα θα πρέπει να έχουν συμπεριληφθεί στο φάκελο της «Ενωσης» που θα σταλεί από την ΕΠΟ στην ΟΥΕΦΑ.