HERMES EXPO ελληνική επιχειρηματικότητα στις ΗΠΑ

Ερμής-Νέοι επιχειρηματίες

Με επισκέπτες και από την Ελλάδα αλλά και τις ΗΠΑ, για 22η συνεχόμενη χρονια, η έκθεση HERMES EXPO έφερε κοντά Έλληνες, Ελληνοαμερικάνους και Αμερικανούς επιχειρηματίες καταδεικνύοντας τον δυναμισμό της Παροικίας και την προστιθέμενη αξία που μπορεί να προσλάβει η Ελλάδα ειδικά τώρα όταν συνεργάζεται με τους Έλληνες της Αμερικής.

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσαν φέτος και τα διάφορα σεμινάρια -παράλληλες εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν ταυτόχρονα με την έκθεση όπως: Η κρίση στην Ευρωζώνη και πώς επηρεάζει τον Τουρισμό, για τη επιχειρηματική-επαγγελματική νεολαία, για θέματα υγείας και καλής διατροφής, εκπαίδευσης αλλά και για τα Εθνικά μας ζητήματα. Πολλοί και διακεκριμένοι ομιλητές έλαβαν μέρος από την Αμερική αλλά και την Ελλάδα ενώ ο επικεφαλής της Επιτροπής των επιχειρηματικών σεμεναρίων κ. Αρης Μελισσαράτος κήρυξε την έναρξη των εργασιών της φετινής εκθεσης μαζί με τους Αμερικανούς επίσημους προσκεκλημένους και ομιλητές.

Στην Έκθεση από την Ελλάδα συμμετείχαν οι εταιρείες Olympus Dairy, USA προσφέροντας το πραγματικό Ελληνικό γιαούρτι που παρασκευάζετε στην Ελλάδα, η Health Diet και το Κτήμα Χαραμπόγλου, ενώ από την Ομογένεια οι επιχειρήσεις η Fantis Foods και η Bevelini Imports.

Στο επίσημο γεύμα, ο κ. Κοτρότσιος βράβευσε τον τρεις φορές χρυσό Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα, που επισκέπτετε τα τμήματα της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής μέ στόχο την ενίσχυση του Σχολείου του “ΟΜΗΡΟΣ” στην Χειμάρα, την Κάρολ Μπρούκς, τον Δρ. Μαρίνο Χιόνη, τον Ανδρέα Οικονόμου, Αναστάσιο Μάνεσση και τους Κυβερνήτες της ΑΧΕΠΑ Νέας Ιερσέης νύν Σάββα Τσίβικο και τον Συμποσιάρχη της βραδυάς Γιώργο Χωριάτη.