Super League: Κρίσιμες μάχες για την παραμονή στην κατηγορία

Με το ενδιαφέρον να στρέφεται πρωτίστως στις μάχες της παραμονής συνεχίζεται την Κυριακή (8/04) το πρωτάθλημα της Super League με τα παιχνίδια της 28ης αγωνιστικής.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Κέρκυρα που διατηρεί αμυδρές ελπίδες για να μείνει στην κατηγορία, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να μετατρέψουν το συγκεκριμένο παιχνίδι που είναι και το τελευταίο φετινό εντός έδρας σε μια φιέστα τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός, που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από διοικητικά προβλήματα, φιλοξενεί τον Πανιώνιο, που έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή, ενώ ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε μία αναμέτρηση, το αποτέλεσμα της οποίας θα κρίνει κατά πάσα πιθανότητα την τρίτη θέση.

Δοκιμασία περιμένει την ΑΕΚ στα Γιάννινα, όπου ο τοπικός ΠΑΣ χρειάζεται βαθμούς προκειμένου να παραμείνει εκτός της «επικίνδυνης ζώνης» της βαθμολογίας.

Ο Παναιτωλικός θα αναζητήσει βαθμούς στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ, προκειμένου να παραμείνει «ζωντανός» στη διεκδίκηση της παραμονής στην κατηγορία.

Τέλος, ο Λεβαδειακός θα φιλοξενήσει την Ξάνθη σε μία ουσιαστικά βαθμολογικά αδιάφορη αναμέτρηση, όπως είναι και ο αγώνας του Αρη με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ η ουραγός και  ήδη υποβιβασμένη Δόξα Δράμας, θα υποδεχθεί στο Καυτανζόγλειο τον Εργοτέλη, με τους Κρητικούς να θέλουν τους τρεις βαθμούς που θα τους επιτρέψουν να κάνουν αποφασιστικό βήμα παραμονής.

Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:

Κυριακή 8 Απριλίου (19:00 – Ωρα Ελλάδας)

Αρης – Αστέρας Τρίπολης
Ατρόμητος – ΠΑΟΚ
Δόξα Δράμας – Εργοτέλης
Λεβαδειακός – Ξάνθη
ΟΦΗ – Παναιτωλικός
Ολυμπιακός – Κέρκυρα
Παναθηναϊκός – Πανιώνιος
ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ