Ορμπάιθ: «Θα επιστρέψω στην Μπιλμπάο»

Την πρόθεσή του να επιστρέψει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο εκδήλωσε ο Πάμπλο Ορμπάιθ. Ο Ισπανός μέσος του Ολυμπιακού, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του («Onda Cero»).

Ο άσος των «ερυθρολεύκων»  τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι ικανοποιημένος που αγωνίστηκε φέτος στην ελληνική ομάδα, ωστόσο πρόσθεσε πως ο δανεισμός του λήγει τον Ιούνιο και θα επιστρέψει στην ομάδα του.

«Είναι πολύ καλή η εμπειρία μου στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο προπονητής μας είναι ένας ήρεμος άνθρωπος που ξέρει πώς να πλησιάσει τους παίκτες και σημαίνει πολλά για τον κόσμο του Ολυμπιακού, για τους οποίους η ομάδα τους είναι κάτι σαν θρησκεία. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί η ομάδα κλείνει εξαιρετικά τη σεζόν. Στόχος μας πλέον είναι η κατάκτηση του νταμπλ», είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Εχω συμβόλαιο έως τον Ιούνιο και μετά θα επιστρέψω στην Μπιλμπάο. Χαίρομαι με την πορεία της και την αίσθηση που έχει προκαλέσει στην Ευρώπη με τις εμφανίσεις της».

Η προπόνηση της Μεγάλης Δευτέρας (9/04) ήταν πρωινή και όσοι αγωνίστηκαν στο χτεσινό ματς με την Κέρκυρα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο Ιμπαγάσα συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας. Αμέσως μετά οι «ερυθρόλευκοι» πήραν μια μίνι-άδεια λόγω των ημερών και θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Κυριακή του Πάσχα (19:30).