Εφεση θα ασκήσει ο Παναθηναϊκός

Στην προσπάθεια να εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα που έχει στη διάθεσή της, προκειμένου να μειωθεί το αρχικό πρόστιμο (88.001 ευρώ) που της επιβλήθηκε για τα όσα διαδραματίστηκαν στον 5ο αγώνα της σειράς των πλέι οφ με τη Μακάμπι, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα ασκήσει έφεση στην δευτεροβάθμια επιτροπή της Ευρωλίγκας.

Αυτό γνωστοποίησε ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος επισήμανε ότι, αν δεν έχει αποτέλεσμα η έφεση, τότε ο Παναθηναϊκός θα προσφύγει στο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο (CAS).

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα ασκήσει έφεση ενώπιον του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Ευρωλίγκα. Σε περίπτωση που το επιβληθέν πρόστιμο δεν μειωθεί σημαντικά στον δεύτερο βαθμό, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προτίθεται να προσφύγει ενώπιον του Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Λωζάνης (C.A.S.), εξαντλώντας όλα τα ένδικα μέσα που έχει στη διάθεσή της» τοποθετήθηκε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος και πρόσθεσε: «Κάνω έκκληση στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να δείξουν αυτοσυγκράτηση στο μέλλον, γιατί είμαστε υπότροποι και υπάρχει κίνδυνος την επόμενη φορά να τιμωρηθεί η έδρα μας».