Προσφυγή ο Μπιάρσμιρ, ανησυχία στον Παναθηναϊκό

Η ενέργεια του Σουηδού αμυντικού του «τριφυλλιού» Ματίας Μπιάρσμιρ να καταθέσει προσφυγή εναντίον του Παναθηναϊκού για να εξασφαλίσει τα χρήματα που του οφείλονται, έχει προκαλέσει ανησυχία στους κόλπους της ομάδας.

Ο Σουηδός αμυντικός αποφάσισε να προβεί στη συγκεκριμένη κίνηση, καθώς φοβάται ότι με την κατάσταση που επικρατεί πλέον στον σύλλογο, ο οποίος ταλανίζεται από διοικητικά και σοβαρά οικονομικά προβλήματα, θα χάσει τα χρήματα που του οφείλονται ή ένα μεγάλο μέρος αυτών κι έτσι θέλησε να τα εξασφαλίσει.

Το θέμα, όμως, που απασχολεί πλέον τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού είναι μην ακολουθήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές το παράδειγμα του συμπαίκτη τους.

Αλλωστε, επικρατεί ένας γενικότερος εκνευρισμός στις τάξεις των παικτών, καθώς είχαν ενημερωθεί ότι τη Μεγάλη Δευτέρα θα έμπαιναν στους λογαριασμούς τους κάποια χρήματα, οι περισσότεροι περίμεναν ότι θα είναι ένα ποσό που θα αντιστοιχούσε σε κάποια δόση συμβολαίου κι έτσι έκαναν υπομονή, αλλά αυτό δεν συνέβη, καθώς μπήκε ένα πολύ μικρό ποσό για τον καθένα.

Ο Μπιάρσμιρ αποφάσισε να κάνει προσφυγή, με την οποία ζητά να μείνει ελεύθερος, και πλέον υπάρχει μια γενικότερη ανησυχία ότι έγινε η αρχή για να ανοίξει ο «ασκός του Αιόλου», ειδικά για τους ξένους ποδοσφαιριστές.