Επιστροφή στις προπονήσεις για ΠΑΟ, άδεια ο Βιτόλο

Επέστρεψαν τη Δευτέρα του Πάσχα (16/04) στις προπονήσεις, ύστερα από τρεις ημέρες, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της προσεχούς Τετάρτης (18/04) με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Η προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Παιανίας περιελάμβανε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης διάρκειας 30 λεπτών και στη συνέχεια ελεύθερο δίτερμα. Ο Ιωαννίδης γυμνάστηκε ατομικά, ενώ ο Βιτόλο απουσίαζε με άδεια για προσωπικούς λόγους.

Μπιάρσμιρ: «Ηθελα να διασφαλίσω τα χρήματά μου»

Στο μεταξύ, συζήτηση με τον προπονητή του Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε ο Ματίας Μπιάρσμιρ με τον Σουηδό να εξηγεί στον τεχνικό του «τριφυλλιού» ότι έκανε προσφυγή για να διασφαλίσει τα χρήματά του.

Αναλυτικά ο διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών:

Φερέιρα: «Ματίας, ισχύει ότι έχεις κάνει προσφυγή;»

Μπιάρσμιρ: «Ναι, κόουτς. Ισχύει»

Φερέιρα: «Εγώ από την πλευρά μου δεν έχω πρόβλημα. Απλά θα ήταν καλύτερο στην παρούσα φάση να δείξουμε ότι ασχολούμαστε μόνο με τα αγωνιστικά και ότι στηρίζουμε όπως μπορούμε την ομάδα. Αν είναι κάτι να κάνουμε, να το κάνουμε όλοι μαζί»

Μπιάρσμιρ: «Κόουτς, έπρεπε να διασφαλίσω τα χρήματα μου. Έχω υποχρεώσεις και δεν μπορούσα να περιμένω άλλο. Δεν υπάρχει όμως αγωνιστικό θέμα για εμένα, μπορείς να με χρησιμοποιήσεις όποτε θέλεις»
Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει ενημερωθεί επίσημα για την προσφυγή του Σουηδού, κάτι που αναμένεται να γίνει είτε την Τρίτη (17/04) είτε την Τετάρτη.