Μανωλάς: «Να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της δεύτερης θέσης»

Στην προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ να κατακτήσει την δεύτερη θέση (πρώτη στα πλέι οφ) και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έχει αφοσιωθεί ο Κώστας Μανωλάς.

Σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι ο άσος της «Ενωσης» αναφέρθηκε αρχικά στα μεταγραφικά σενάρια που τον αφορούν, τονίζοντας:

«Πέρα από το σίριαλ που έγινε με τη μεταγραφή μου πριν λίγο καιρό, εγώ είμαι ήρεμος και, όταν μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο, πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος για να βοηθήσω την ομάδα μου. Τώρα έμεινα δυο αγωνιστικές έξω λόγω καρτών, ξεκουράστηκα και πιστεύω ότι θα παρουσιαστώ ακόμα καλύτερος στη συνέχεια, για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της κατάληψης της δεύτερης θέσης, που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν διαβάζω πλέον τι γράφεται, γιατί κάθε μέρα γράφεται κάτι για μια διαφορετική ομάδα. Έχω πάει στη Ρόμα, έχω πάει στη Μαρσέιγ, έχω πάει παντού. Μόνο για τη Ντνιέπρ ήταν αλήθεια. Ακόμα και απ’ την Έβερτον ποτέ δεν είχα πρόταση στα χέρια μου. Ο Τύπος όμως, ξέρετε, πάντα γράφει για να διαβάζει ο κόσμος».

Σχετικά με τα πλέι οφ, από τα οποία θα κριθεί η ομάδα που θα μετάσχει στα προκριματικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ο νεαρός αμυντικός επισήμανε:

«Και οι τέσσερις ομάδες που παίζουν στα πλέι οφ είναι πάρα πολύ καλές. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ομάδα και έχει μια δυνατή έδρα. Ο Παναθηναϊκός έχει βάθος και πολύ έμπειρους παίκτες, ενώ ο Ατρόμητος μπαίνει για πρώτη φορά στα πλέι οφ. Πιστεύω ότι το Τσάμπιονς Λιγκ θα παιχθεί μεταξύ της ΑΕΚ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Δεν πιστεύω ότι ο Ατρόμητος έχει πολλές πιθανότητες».