Γκούντγιονσεν: «Ολα μπορούν να γίνουν στα πλέι οφ»

Το στραβοπάτημα της ΑΕΚ απέναντι στην Δόξα Δράμας αλλά και τα υπόλοιπα ατυχή αποτελέσματα που έφερε τον τελευταίο καιρό είχαν ως αποτέλεσμα να μπει στα πλέι οφ χωρίς βαθμούς τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός, κύριος αντίπαλός της στη μάχη για την διεκδίκηση της θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει 4.

Αυτό ωστόσο δεν πτοεί τον Ειντουρ Γκούντγιονσεν που παραμένει αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να επιτύχει το στόχο της.

Ο Ισλανδός που επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από έξι μήνες απουσίας και πήρε χρόνο συμμετοχής κόντρα στους «Μαυραετούς» παραδέχτηκε πως χρειάζεται ακόμα περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του, αλλά τόνισε παράλληλα πως τα πλέι οφ είναι μια διαφορετική διοργάνωση και αν η ΑΕΚ παραμείνει συγκεντρωμένη μπορεί να παίξει καλύτερα απ’ ό,τι μέχρι σήμερα.

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Έχει περάσει αρκετός καιρός και νιώθω καλά. Δεν αισθάνομαι κανένα φόβο, απλά χρειάζομαι περισσότερα παιχνίδια για να βρω καλύτερο ρυθμό.

Τώρα μπορούμε να ξεκουραστούμε για λίγες μέρες και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τα πλέι-οφ. Είναι μια διαφορετική διοργάνωση και θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Σίγουρα πρέπει να παίξουμε καλύτερα, απ’ όσο μέχρι σήμερα, να έχουμε περισσότερη ταχύτητα, περισσότερη ενέργεια, να προσπαθούμε πιο πολύ για το γκολ και να πιέζουμε περισσότερο. Είναι όμως έξι σπουδαίοι αγώνες και όλα είναι πιθανά. Αυτή τη στιγμή δε σκοράρουμε αρκετά, αλλά και σ’ όλη τη σεζόν δεν πετύχαμε αρκετά γκολ.

Προσπαθούμε, δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε σε υψηλότερο επίπεδο», τόνισε χαρακτηριστικά ο «Iceman».