Ισόπαλοι 1-1 Ατρόμητος και ΠΑΟΚ στο Περιστέρι

Την πέμπτη σερί ισοπαλία τους σε αγώνα της Super League έφεραν Ατρόμητος και ΠΑΟΚ που αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Περιστέρι στη 2η αγωνιστική των play offs. ‘

Ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί κανέναν απ΄ τους δύο, γεγονός, πάντως, που εξισορροπήθηκε από τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού.

Η δύσκολη απόκρουση του Ιτάνζ στο κόρνερ που εκτέλεσε ο Πάμπλο Γκαρσία στο 16ο λεπτό και η σέντρα του Λίνο που πέρασε ανεκμετάλλευτη από τον Μαλεζά στο 23ο λεπτό ήταν οι καλύτερες ευκαιρίες που δημιούργησε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος.

Αν όμως αυτές δεν ευοδώθηκαν ήρθε στο 29ο λεπτό το γκολ από τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Σε μια μπαλιά του Λαζάρ ο διεθνής φορ έφυγε μπροστά, πέρασε τον Τόμας και με σουτ πάνω στην κίνηση άνοιξε το σκορ.

Ο Ατρόμητος πέρασε μπροστά για να ισοφαρίσει στο δεύτερο ημίχρονο και η είσοδος για το σκοπό αυτό του Αναστασάκου αποδείχτηκε καθοριστική. Ο έμπειρος επιθετικός, πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, έδωσε πάσα – «μισό γκολ» στον Κώστα Μήτρογλου κι αυτός έφερε το ματς στα ίσα στο 67ο λεπτό, από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ.

Ο ΠΑΟΚ είχε μια καλή ευκαιρία να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά το σουτ του Σταφυλίδη στο 83ο λεπτό κατέληξε μόλις άουτ.

Διαιτητής: Αθ. Γιάχος (Χίου). Κίτρινες: Σκόνδρας – Μαλεζάς, Σαλπιγγίδης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Οικονόμου (46΄ Μπρίτο), Φυτανίδης, Τόμας, Ιγκλέσιας (63΄ Αναστασάκος), Σφακιανάκης (46΄ Καραμάνος), Δημούτσος, Γκαρσία, Επστάιν, Μήτρογλου.
ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Έτο, Σταφυλίδης, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (82΄ Ιβιτς), Λίνο (76΄ Γεωργιάδης), Αθανασιάδης