Ξανά πρόεδρος ο Γόντικας

Επανεξελέξη στην προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Δημήτρης Γόντικας στη γενική συνέλευση της Τετάρτης, 9 Μαϊου όπου το Διοικητικό Συμβούλιο του «τριφυλλιού» συγκροτήθηκε σε σώμα.

Πρώτος αντιπρόεδρος είναι ο Λεωνίδας Πολέμης, δεύτερος ο Στράτος Σωπήλης και τρίτος ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Ο κ. Πολέμης θα είναι υπεύθυνος για τις δημόσιες σχέσεις του Συλλόγου, ενώ οι άλλοι δύο θα εκπροσωπούν το «τριφύλλι» στην Λίγκα και την ΕΠΟ.

Τη διοικούσα επιτροπή θα απαρτίζουν οι κύριοι Γόντικας, Αλαφούζος, Σωπήλης και Πολέμης. Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συγκροτούν οι Γιάννης Αλαφούζος, Στράτος Σωπήλης, Αριστείδης Καμάρας, Χρήστος Παναγόπουλος, Μαίρη Λομβάρδου Ζούλα, Αχιλλέας Μακρόπουλος, Βασίλης Κωνσταντίνου, Μίμης Δομάζος, Κώστας Ελευθεράκης, Δημήτρης Γούναρης, Λεωνίδας Πολέμης, Δημήτρης Γόντικας, Γιάννης Παναγιωτίδης, Παύλος Τσίμας, Δημήτρης Βερβεσός, Γιάννης Ηρειώτης, Δημήτρης Μαρκόγιαννης, Γιώργος Λιβέρης, Σάββας Παπαδόπουλος και Κώστας Κροκίδας.

Μετά το τέλος του διοικητικού συμβουλίου ο Δημήτρης Γόντικας δήλωσε: «Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. και όλα τα μέλη ενημερώθηκαν σε βάθος. Έγιναν οι απαραίτητες στελεχώσεις των οργάνων της εταιρίας. Από εκεί και πέρα είναι σαφέστατη η δυσκολία του εγχειρήματος. Οφείλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο περνάει από το χέρι μας, για να υπηρετήσουμε τον Σύλλογο. Νομίζω ότι θα έχουμε αρκετές συνεδριάσεις σε σύντομο διάστημα για να επιλύσουμε τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε. Τα προβλήματα που είχαμε δεν έχουν λυθεί, αλλά, αν δεν αναλάβει και κανείς, εγώ και όλοι οι συνάδελφοι που συμμετέχουμε στο Δ.Σ., δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να προφυλαχθούμε στον βαθμό που αυτό είναι δυνατό». Επίσης, υπογράμμισε ότι «έχουμε πολλά ζητήματα να επιλύσουμε και ένα πολύ βασικό ζήτημα είναι κατά πόσο ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα ακολουθήσει το εγχείρημα αυτό. Αυτό είναι βασικό για εμάς. Απομένουν αρκετά θέματα που εκκρεμούν και πολύ λίγος χρόνος για την επίλυσή τους».