Κρίσιμη αγωνιστική για Παναθηναϊκό, Ατρόμητο

Η τέταρτη αγωνιστική των play off είναι προ των πυλών και τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και  ο Ατρόμητος παίζουν τα… ρέστα τους καθως οι «πράσινοι» φιλοξενούν τον ΠΑΟΚ και οι Περιστεριώτες την ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται οπωσδήποτε το «τρίποντο» στον αγώνα του κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» στο ΟΑΚΑ αν δεν θέλει να πει οριστικό «αντίο» στα όνειρα για συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «πράσινοι» μετά από το πέρας τριών αγωνιστικών βρίσκονται στην τρίτη θέση πίσω από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, παρόλο που ξεκίνησαν με 4 βαθμούς διαφορά απ’ αυτούς.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ γνωρίζει καλά πως σε περίπτωση νίκης στο ΟΑΚΑ θα βρεθεί μια «ανάσα» από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο άλλο ματς της ημέρας ο Ατρόμητος θέλει επίσης μόνο νίκη κόντρα στην ΑΕΚ ώστε να αποφύγει την τελευταία θέση στη βαθμολογία των play off που θα τον υποχρεώσει να κάνει καλοκαιρινή προετοιμασία από τα… μέσα Ιουνίου. Η «Ενωση» που στο προηγούμενο αγώνα με τους Περιστεριώτες έκανε «κατάθεση ψυχής» ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ και παίρνοντας σπουδαία νίκη θέλει το «τρίποντο», που ενδεχομένως να της επιτρέψει να βρεθεί στην πρώτη θέση.

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε