Αύξηση μκ ύψους 22,8 ευρώ για τον ΠΑΟΚ

Αύξηση ύψους 22,8 εκ. ευρώ, ανοιχτή έως τις 16 Ιουλίου και με δυνατότητα συμμετοχής σ’ αυτή για όσους βάλουν ποσά από 50.000 ευρώ αποφάσισε η  Γ.Σ. της ΠΑΕ που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας την Δευτέρα (14/05).

Εκπροσωπήθηκε σ’ αυτήν το 71,58% των μετοχών, ενώ δόθηκαν διευκρινίσεις για τα θέματα που αφορούν την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ.
Ο Ζήσης Βρύζας δεν τοποθετήθηκε για το θέμα Σαββίδη λέγοντας πως θα κάνει ανακοινώσεις όταν θα είναι έτοιμος.
Στην αίθουσα της συνέλευσης έδωσαν το παρόν εκτός του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα και μέλη της διοίκησης ενώ διευκρινίσεις δοθηκαν από μέρους του νομικού της εταιρείας Αχιλλέα Μαυρομάτη.

Ο Ζήσης Βρύζας υπεραμυνόμενος της προσπάθειας που καταβάλλεται από τον ίδιο και την διοίκηση του είπε: «Στο διάστημα που είμαι εγώ στην ομάδα, παλεύω καθημερινά και έτσι θα συνεχίσω. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί θα πρέπει να βγάζουμε τα μάτια μας. Ο κόσμος υποφέρει και δεν ξέρει πως να βγάλει το καλοκαίρι του. Δεν μπορούμε να τον στέλνουμε να αγοράσει μετοχές σε μια τέτοια εποχή. Μιλάμε με κάποιους ανθρώπους που έχουν την δυνατότητα να βάλουν χρήματα στην αύξηση. Αν το κάνουν θα είναι ευπρόσδεκτο».