Νίνης: «Ένα κεφάλαιο έκλεισε, ένα νέο ανοίγει»

Την αποθέωση, γνώρισε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού την ώρα της αντικατάστασής του ο Σωτήρης Νίνης που έπαιξε την Κυριακή (20/05) τον τελευταίο του αγώνα με τη φανέλα του «τριφυλλιού», καθώς τη νέα σεζόν θα είναι κάτοικος Πάρμα.

Ο Νίνης αποχαιρετά τον Παναθηναϊκό μετά από 9 χρόνια και στο «αντίο» του δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

«Μεγάλωσα στην Παιανία και νιώθω την ομάδα οικογένειά μου. Εκεί έμαθα ό,τι έμαθα και η ομάδα θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Ευχαριστώ για όσα πέρασα, χαρές, λύπες. Με εξέλιξαν ως ποδοσφαιριστή και άνθρωπο. Έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο και ανοίγει ένα άλλο που ήταν όνειρο για εμένα το εξωτερικό, αλλά ξαναλέω ο Παναθηναϊκός θα είναι για πάντα οικογένειά μου», τόνισε και πρόσθεσε:

«Πήρα κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την ζωή μου και θεώρησα πως θα ήταν καλύτερο να φύγω αυτή την στιγμή σε μια πολύ ώριμη ηλικία και πιστεύω πως θα μάθω πολλά και θα βελτιωθώ. Λυπάμαι που αφήνω την οικογένειά μου και την ομάδα μου, αλλά έτσι είναι η ζωή. Θέλω να ευχηθώ να φύγει η ομάδα από αυτό το αδιέξοδο γιατί δεν της αξίζει. Θα πρέπει να παίζει στην Ευρώπη γιατί έχει πολύ κόσμο που την στηρίζει. Αν φτιάξουν τα διοικητικά θα πάνε καλύτερα τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.