Αναστολή μέχρι τις 29 Ιουνίου ζήτησε η ΑΕΚ για την αδειοδότηση

Την αναστολή της απόφασης της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ μέχρι τις 29 Ιουνίου, για το θέμα της αδειοδότησής της ζήτησε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Μία ημέρα αργότερα η ΑΕΚ έχει προγραμματίσει Γενική Συνέλευση, ωστόσο όπως εξήγησαν οι άνθρωποι της «Ενωσης» στην επιτροπή, η ρευστή κατάσταση που επικρατεί γενικότερα στη χώρα δεν επιτρέπει στην εταιρεία να έχει άμεσες εισροές στα ταμεία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, πολύ δύσκολα θα δοθεί αναστολή στους «κιτρινόμαυρους».

Στην αγόρευσή του ο Χάρης Γρηγορίου τόνισε μεταξύ άλλων: «Τί διακινδυνεύετε, αν μας δώσετε μία αναστολή; Τι θα πάθει η ομοσπονδία, αν έως τις 29/6 δηλωθεί η ΑΕΚ στην Ευρώπη και έπειτα την τιμωρήσει με αποκλεισμό, αν δεν καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και δεσμεύσεις της; Αν, όμως, δεν δώσετε έστω μία ευκαιρία με αναστολή της απόφασης έως τις 29/6, τότε εσείς, η ίδια η ομοσπονδία θα είναι συνένοχη σε μία δολοφονία κατά της ιστορικής αυτής ομάδας».

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος, μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ: «Η ΑΕΚ ελπίζει πως η επιτροπή θα αναστείλει έως τα τέλη Ιουνίου την εκτέλεση της απόφασής της, γιατί δεν βλάπτει τα συμφέροντα της ΕΠΟ αυτή η αναστολή. Ο καθένας μπορεί να βάλει 5, 10 ή… 30 εκατ. ευρώ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΑΕΚ που βρίσκεται σε εξέλιξη και από εκεί και πέρα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα τον ελέγξει και θα πάρει τις αποφάσεις της» κατέληξε, αναφερόμενος ουσιαστικά (και) στο φιάσκο της υπόθεσης Ξενιάδη…