Ακαρπη η συνάντηση Ομπράντοβιτς – Δ. Γιαννακόπουλου

Οσοι περίμεναν ότι η συνάντηση μεταξύ της διοίκησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα φέρει και την άμεση ανακοίνωση για τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα πρέπει να κάνουν υπομονή.

Η συνάντηση του τεχνικού του «τριφυλλιού» με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο το απόγευμα της Τρίτης (5/06), δεν είχε κατάληξη ανάλογη με αυτή των προηγούμενων ετών αφού στη διάρκεια των περίπου τριών ωρών που διήρκεσε οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία.

Το αποτέλεσμα είναι να παραμένουν όλα στον αέρα καθώς ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Δημήτρη Ιτούδη αναχωρούν την Τετάρτη (6/06) για Ντουμπάι, προκειμένου να διδάξουν σε σεμινάριο προπονητικής, κάτι που σημαίνει ότι το νέο ραντεβού θα γίνει από Δευτέρα, 11 Ιουνίου με την επιστροφή της τεχνικής ηγεσίας.

«Αγκάθι» στην επίτευξη της συμφωνίας υπήρξε εν μέρει το θέμα του προϋπολογισμού της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε το ύψος του μπάτζετ στα 12.000.000 ευρώ, αλλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς φέρεται να παραμένει σταθερός στο όριο των 15.000.000.