Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Ελληνο-Γερμανικής φιλίας στα Γιαννιτσά

Επταμελής αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Ελληνογερμανικής Φιλίας «Μέγας Αλέξανδρος» Κρύας Βρύσης Γιαννιτσών με επικεφαλής τον πρόεδρο Ιωάννη Παπαστοΐτση, επισκέφθηκε στις 30 Μάιου 2012 τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, τους οποίους δέχθηκε με μεγάλη εγκαρδιότητα ο Αρχιερατικός Επίτροπος π. Ι. Σπυρίδης και οι ιερείς του Ναού.

Σκοπός της επίσκεψης , η επίδοση συμβολικής οικονομικής ενίσχυσης του γεύματος Αγάπης εκ μέρους της Γερμανοελληνικής Εταιρείας της πόλης του Gutersloh, η οποία είναι αδελφοποιημένη με τον Σύνδεσμο μας από το 1992.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου μετέφερε προς τον π. Ι. Σπυρίδη τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του προέδρου της Γερμανοελληνικής Εταιρείας τ. βουλευτή Surgen Jentsch αλλά και τα θερμά του συγχαρητήρια για την θαυμάσια πρωτοβουλία του Ι.  Ναού, που προσφέρει σημαντική ανακούφιση στους έχοντες ανάγκες συμπολίτες μας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Γερμανοελληνική Εταιρεία του  Gutersloh,  εκδηλώνει την αγάπη της για την πόλη μας,  δείγμα των εξαίρετων σχέσεων της με τον Σύνδεσμο μας , αλλά και της γενικότερης αγάπης για την πατρίδα μας, την οποία κυριολεκτικά λατρεύουν.