Πρεμιέρα στο Euro 2012 για την Εθνική κόντρα στην Πολωνία

Λίγες ώρες μόνο απομένουν μέχρι την πρεμιέρα του Euro 2012 με την Ελλάδα να ανοίγει το… χορό κόντρα στην οικοδέσποινα (τη μία από τις δύο) Πολωνία με τις μνήμες να φέρνουν στο μυαλό το 2004, όταν και πάλι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε αγωνιστεί στην πρεμιέρα κόντρα στην διοργανώτρια Πορτογαλία.

Όλα είναι έτοιμα και το Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας, το «Narodowy Stadion», η εθνική Ελλάδας θα τεθεί αντιμέτωπη με τους διοργανωτές σε ένα κατάμεστο γήπεδο όπου αναμένεται να δώσουν το παρών περίπου 4.500 Ελληνες,

Στις δηλώσεις τους τις προηγούμενες ημέρες οι Ελληνες διεθνείς τόνισαν κατά κόρον ότι στόχος τους στο παιχνίδι – «κλειδί» για τη συνέχεια, με την Πολωνία θα επιχειρήσουν να… χαλάσουν τη γιορτή των διοργανωτών.

Η προϊστορία δεν είναι με το μέρος τους, αλλά και οι παραδόσεις γεννήθηκαν για να πέφτουν οπότε οι Ελληνες διεθνείς αισιοδοξούν να στηρίζουν πολλά στο καλό κλίμα και στις αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης με τον προπονητή Φερνάντο Σάντος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς ο Τοροσίδης έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και θα είναι στη διάθεσή του.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:00 (ώρα Ελλάδας), με διαιτητή τον Ισπανό Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο, βοηθούς τους συμπατριώτες του Ρομπέρτο Αλόνσο Φερνάντεθ, Χουάν Κάρλος Χιμένεθ και βοηθούς τελικής γραμμής τους Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν, Κάρλος Κλος Γκόμεθ.

 

Διαβάστε επίσης:

Φερνάντο Σάντος: «Αισθάνομαι Ελληνας»