Βιασμός 22χρονης για ένα …εισιτήριο!

Δεν τις έβγαιναν τα λεφτά να πληρώσει το εισιτήριο του λεωφορείου για να επιστρέψει σπίτι της. Κανείς δεν της έδωσε τις 20 πένες που της έλειπαν για να συμπληρώσει το ποσό των πέντε λιρών που κόστιζε το εισιτήριο. Ο οδηγός δε δέχτηκε να του δώσει όσα χρήματα είχε και την κατέβασε από το λεωφορείο. Και τότε, άρχισε ο εφιάλτης της.

Όλα έγιναν ένα κρύο βράδυ του περασμένου Δεκέμβρη. Με τη θερμοκρασία κάτω από τους 5 βαθμούς, ο οδηγός ενός λεωφορείου στο Νότιγχαμ εξάντλησε όλη την αυστηρότητά του σε μια 22χρονη φοιτήτρια της Νομικής, που είχε βγει να διασκεδάσει με τους φίλους τους και ήθελε να γυρίσει σπίτι.

Δεν είχε όμως ακριβώς το ποσό για να αγοράσει εισιτήριο. Της έλειπαν 20 πένες. Ο οδηγός αρνήθηκε να την περιμένει να πάει στο ΑΤΜ, αρνήθηκε και να της δώσει το εισιτήριο αντί 4,80 λιρών και όχι πέντε. Και την κατέβασε από το λεωφορείο παρά το ότι επί οκτώ ολόκληρα λεπτά, σύμφωνα με βίντεο από κάμερα ασφαλείας, τον ικέτευε να την αφήσει να μείνει μέσα στο λεωφορείο.

Κανείς από όσους βρίσκονταν στο λεωφορείο δεν της έδωσε τα ελάχιστα χρήματα που της απέμεναν. Το βίντεο δείχνει εκείνη να ψάχνει στις τσέπες της μήπως και βρει λεφτά και δεκάδες άτομα να περνούν δίπλα της αδιάφορα. Που να ήξεραν τι θα ακολουθούσε…

Έπρεπε να γυρίσει σπίτι με τα πόδια, μια απόσταση 14 μιλίων όπως γράφει η Daily Mail. Ήταν 3 τα ξημερώματα όταν άρχισε να περπατάει. Για κακή της τύχη, στο δρόμο συνάντησε τον 19χρονο Τζόζεφ Μόραν. Ήταν μεθυσμένος και είχε καπνίσει χασίς. Ήταν επίσης οργισμένος γιατί δε μπορούσε να βγει τη φίλη του στο τηλέφωνο.

Είχε περάσει μισή ώρα από τη στιγμή που η κοπέλα ξεκίνησε από τη στάση του λεωφορείου να επιστρέψει με τα πόδια σπίτι. Ο δρόμος της έφερε μπροστά στον Μόραν. Κι εκείνος, της επιτέθηκε. Την έπιασε από το λαιμό, την έσυρε στο έδαφος. Τη βίασε και τη χτύπησε τόσο άσχημα, που ούτε η ίδια της η μητέρα δε μπόρεσε να την αναγνωρίσει.

Ο Μόραν συνελήφθη και οδηγήθηκε στο δικαστήριο. Κρίθηκε ένοχος για βιασμό και τραυματισμό από πρόθεση.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 19χρονος έχει μπλεξίματα με την αστυνομία. Λίγους μήνες πριν βιάσει την 22χρονη φοιτήτρια, είχε αποφυλακιστεί (μετά από οκτώ μήνες) από αναμορφωτήριο, όπου μπήκε για κλοπές και άλλα αδικήματα.