Συνέντευξη Τύπου από τον Αλαφούζο

Συνέντευξη Τύπου που θα έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, θα παραχωρήσει το μεσημέρι της Παρασκευής (8/06) ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο επιχειρηματίας θα αναφερθεί λεπτομερώς στις κινήσεις και το πλάνο της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά, αναφέρει τα εξής:

«Το σωματείο Παναθηναϊκή Συμμαχία 2012» σας προσκαλεί σε συνέντευξη τύπου. Η συνέντευξη, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012 στις 13.00 στην αίθουσα  ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ  του ξενοδοχείου Athens HILTON».

 

Επιμένει ο Τσάκας για τον Πρίγκιπα

Στο μεταξύ, ο Βλάσης Τσάκας επανήλθε στο προσκήνιο σχετικά με την εμπλοκή του πρίγκιπα Φαϊζάλ στα διοικητικά του «τριφυλλιού» και με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ανέφερε:

«Ανταποκριθήκαμε στην πρόταση του κ. Αλαφούζου. Μας λέει “φέρτε τον πρίγκιπα”. Ας συμφωνήσουμε και ο πρίγκιπας έρχεται μέσα σε 48 ώρες. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Εάν είναι να μπούμε και να πάρουμε την ομάδα τον Αύγουστο είναι άλλο θέμα. Θέλουμε μία ομάδα που θα έχουμε σχεδιάσει εμείς. Θέλουμε έναν Παναθηναϊκό. Και όχι κάποιο υποκατάστατο. Δεν κάνουμε καμία είδους παραχώρηση. Ο άλλος δρόμος για να μπούμε είναι να γίνει η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και να βάλουμε τα λεφτά μας. Αλλά θα είναι δώρο-άδωρο τότε καθώς δεν θα έχουμε σχεδιάσει την ομάδα. Νομικά η ΑΜΚ δεν υφίσταται. Κι εμείς τι να κάνουμε; Να φέρουμε τα λεφτά μας και να τα κάνουμε βόλτα; Σε μία Ελλάδα που τα ερωτηματικά είναι πολλά για το αύριο; Δεν έχουμε μιλήσει με τον κ. Αλαφούζο. Εμείς θέλουμε να τελειώσει γρήγορα αυτή η ιστορία. Εάν ο Αλαφούζος έχει άλλο πλάνο που νομίζει ότι μπορεί να τρέξει τον Παναθηναϊκό κανένα πρόβλημα. Να μας πει να δούμε τι θα κάνουμε. Θα σχεδιάζει την χρονιά χωρίς εμάς; Να ενδιαφερόμαστε αλλά να μην έχουμε λόγο σε ό,τι γίνεται;».