Οικογένεια Γιαννακόπουλου: «Οποιος μπορεί, ας έρθει…»

Γραπτή δήλωση με την οποία παίρνει ξεκάθαρη θέση για την υπόθεση Ομπράντοβιτς δημοσιοποίησε η οικογένεια Γιαννακόπουλου, τονίζοντας ότι είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει δωρεάν την ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε όποιο μέλος της παναθηναϊκής οικογένειας μπορεί να εξασφαλίσει το μπάτζετ που επιθυμεί ο τεχνικός του «τριφυλλιού» για να παραμείνει στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας Γιαννακόπουλου:

«Η απόφαση της οικογένειας Γιαννακόπουλου για να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, έχει γίνει γνωστή εδώ και καιρό. Τόσα χρόνια έχουμε αποδείξει ότι λειτουργούμε με γνώμονα το μεγαλείο του Παναθηναϊκού.

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν βρέθηκε κάποιος να αναλάβει το μέλλον της ομάδας, δεν θα μπορούσαμε να την αφήσουμε στην τύχη της. Έτσι, παρά την απόφασή μας για αποχώρηση, αισθανθήκαμε πώς έπρεπε να μείνουμε εδώ και ενωμένοι, να κάνουμε όλοι αυτό που πράττουμε τόσα χρόνια: Να στηρίζουμε όσο μπορούν οι δυνατότητές μας τον Παναθηναϊκό.

Η θέλησή μας για επέκταση της συμφωνίας με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι δεδομένη. Άλλωστε, μετά από 13 χρόνια είναι μέλος της οικογένειάς μας. Δεδομένοι όμως είναι και οι πόροι για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Το αίτημα του κόουτς για μεγαλύτερο μπάτζετ είναι απόλυτα λογικό, όταν μιλάμε για τον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης, που κοουτσάρει το δημιούργημά μας, την καλύτερη ομάδα που ανέδειξε ο ελληνικός αθλητισμός. Μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα να του δώσουμε 25 και 30 εκατομμύρια ευρώ, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια.

Επειδή όλες αυτές τις δεκαετίες λειτουργούμε μόνο για το καλό της ομάδας, δηλώνουμε με ειλικρίνεια πως αν βρεθεί κάποιος από την Παναθηναϊκή οικογένεια που να μπορεί να εξασφαλίσει στον κ. Ομπράντοβιτς το μπάτζετ που θέλει για την επόμενη τριετία, θα του μεταβιβάσουμε τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα. Σε διαφορετική περίπτωση το πλάνο μας έχει ήδη γίνει γνωστό και έτσι θα προχωρήσουμε».