Σύσκεψη στους Αγίους Σαράντα

Το Σάββατο 9 Ιουνίου 2012 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ στους Αγίους Σαράντα συνάντηση του Γενικού Πρόεδρου της οργάνωσης Βασίλη Μπολάνου με τους Έπαρχους της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας.

Η συνάντηση είχε αντικείμενο την ενημέρωση των έπαρχων της ΕΕΜ για τις συναντήσεις που πραγματοποίησαν την προηγούμενη εβδομάδα με εκπροσώπους της ελληνικής πολιτείας και των ελληνικών κομμάτων ο βουλευτής και πρόεδρος του ΚΕΑΔ, και ο Γενικός Πρόεδρος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ για θέματα που αφορούν την Εθνική Ελληνική Μειονότητα εντός και εκτός Αλβανίας.

Ταυτόχρονα στη συνάντηση με τους έπαρχους συζητήθηκαν και οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τις εποικημένες εκλογές.

Ενημερώθηκαν οι έπαρχοι και για τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, τον κύριο Κώστα Μπούρα. Σε αυτή τη συνάντηση του τόνισαν την αναγνώριση των προσπαθειών του κυρίου Σαμαρά για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό καθώς και τη συμπαράσταση στην προσπάθεια που γίνεται να μη χαθεί ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός της χώρας.

Οι έπαρχοι δήλωσαν ομόφωνα τη στήριξη τους στις θέσεις που εκφράσθηκαν σε αυτές τις συναντήσεις και τόνισαν ότι ως υγείες τμήμα του Ελληνισμού έχουμε την υποχρέωση να απευθύνουμε τη δική μας προς το πανελλήνιο έκκληση: Σ’ αυτή την κρίσιμη για την πατρίδα στιγμή, ας φροντίσει ο καθένας μας να ενισχύσει με  την εκλογική του συμπεριφορά τις πολιτικές εκείνες δυνάμεις που έχουν σαν κύριο στόχο και μέλημα την αξιοπρεπή αποκατάσταση της θέσης της Ελλάδας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε