Καραγκούνης: «Ενωμένους δεν μας σταματάει κανείς»

Στην ενότητα που υπάρχει στη Εθνική Ελλάδας στάθηκε στις δηλώσεις του Γιώργος Καραγκούνης μετά τον αγώνα με τη Ρωσία. Είπε ότι οι Ελλληνες είναι μαχητές και νικητές και αποφασισμένοι ν απάρουν την πρόκριση.

Οσο για τη συμπλήρωση των 120 συμμετοχών του με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τόνισε πως δεν τον νοιάζουν τα ρεκόρ αλλα οι προκρίσεις.

Αναλυτικά:

«Είχαμε τρομερή αποφασιστικότητα. Από την στιγμή που φύγαμε και μάθαμε το 1-1 στο παιχνίδι της Ρωσίας με την Πολωνία, αισθανθήκαμε ότι έχουμε μία τελευταία ευκαιρία. Έτσι κι έγινε, τα δώσαμε όλα πήραμε, πανάξια πρόκριση. Αν η διαιτησία ήταν καλύτερη θα είχαμε επτά βαθμούς. Μαχητές και νικητές είμαστε. Όλοι έδειξαν ότι δεν μας ήθελαν σε αυτή την διοργάνωση. Δεν είμαστε η Βραζιλία, αλλά είμαστε μια ομάδα που παλεύει. Ακόμα και με την Τσεχία παλέψαμε, ενώ μείναμε πίσω πολύ νωρίς. Άλλη ομάδα θα μπορούσε να διασυρθεί. Ήταν ιδιαίτερη στιγμή που συμπλήρωσα 120 συμμετοχές. Αυτή η πρόκριση είναι κάτι παρόμοιο με την Πορτογαλία. Είμαστε ευλογημένοι που ζούμε τέτοιες στιγμές. Δεν ήταν ο σκοπός μου να φτάσω το 120. Ο Θοδωρής (σ.σ. Ζαγοράκης) ήταν τεράστιος παίκτης και εμένα αυτό που με νοιάζει είναι να παίρνουμε προκρίσεις. Το πιστεύαμε πως δεν θα γυρίσουμε. Ημασταν αποφασισμένοι. Με όποιον και αν μίλαγα το πιστεύαμε πως δεν θα γυρνούσαμε πίσω. Κρατήσαμε την υπόσχεσή μας. Είναι μια μεγάλη βραδιά και να βγουν οι Έλληνες στους δρόμους. Όταν είμαστε όλοι μαζί δεν μας σταματάει κανένας. Αυτό να γίνει για να βγούμε από τις δύσκολες στιγμές. Πρέπει να τις ξεπεράσουμε και θα γίνει αυτό μόνο αν είμαστε μαζί όλοι».