Ανακοινώθηκε η συμφωνία με Φερέιρα

Για τα επόμενα χρόνια θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, όπως ανακοινώθηκε επίσημα την Δευτέρα από την «πράσινη» ΠΑΕ.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Ζεσουάλντο Φερέιρα για την ανανέωση της συνεργασίας μας για δύο ακόμα χρόνια», αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης, ενώ από την πλευρά του ο 66χρονος προπονητής με γραπτή του δήλωση τόνισε ότι ο λόγος που έμεινε δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, αλλά με την αγάπη που τρέφει προς το σύλλογο.

«Το να παραμείνω στον Παναθηναϊκό αποτελεί για μένα μια πράξη, η οποία θεωρώ ότι αποδεικνύει την μεγάλη μου αγάπη για το σύλλογο. Αποδεικνύει επίσης την θέλησή μου να συμμετέχω και να βοηθήσω στην οικοδόμηση ενός νέου πρότζεκτ», αναφέρει αρχικά ο Πορτογάλος και συνεχίζει: «Όπως όλοι αναμφισβήτητα καταλαβαίνουν, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο σύλλογος, δεν είναι για τα χρήματα που παραμένω. Είναι για να μπορέσω να ανταποδώσω τον όμορφο και φιλικό τρόπο με τον οποίο όλοι μου συμπεριφέρθηκαν στο club στη διάρκεια του ενάμιση αυτού έτους, καθώς επίσης και για να δείξω από την πλευρά μου τη χαρά και τη μεγάλη μου αγάπη για τον Παναθηναϊκό. Γνωρίζω τα ρίσκα και τις δυσκολίες που αναλαμβάνω, ήθελα όμως αυτές τις δύσκολες στιγμές να βρίσκομαι δίπλα σε όλους στον αγαπημένο μου Παναθηναϊκό».

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε