Επίθεση κατά Βούρου από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ για τους Κινέζους

Επίθεση εξαπέλυσε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ κατά του Γιάννη Βούρου με αφορμή τη σημερινή (21/06) συνάντηση με τους Κινέζους για το γήπεδο, καταγγέλλοντας πως η ίδια δεν προσκλήθηκε.

Επίσης αναφέρει ότι η συνάντηση θα γίνει με άλλη εταιρεία από την Κίνα και όχι με την CSCEC.

Η επίθεση στο πρόσωπο του Γιάννη Βούρου αφορά τη σύσταση της ομάδας που θα συναντήσει τους Κινέζους, στην οποία περιλαμβάνονται και «άτομα του πρόσφατου παρελθόντος που δεν συμμετέχουν πλέον στο ΔΣ της ΠΑΕ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

«Με μεγάλο προβληματισμό πληροφορηθήκαμε την τελευταία στιγμή ότι αποκλείεται η Ερασιτεχνική ΑΕΚ από συνάντηση που είναι προγραμματισμένη για σήμερα με Κινέζους αγνώστης (τελικά…) προελεύσεως… Μαθαίνουμε παράλληλα, εκ των υστέρων, ότι η κατασκευαστική εταιρία της Κίνας CSCEC ΔΕΝ είναι αυτή που θα βρίσκεται στο τραπέζι της συνάντησης σήμερα , αλλά κάποια άλλη το όνομα της οποίας μας διεμήνυσαν ότι δεν το γνωρίζουν καν!!!

Ενημερωθήκαμε πριν από λίγο ότι η Ερασιτεχνική που είναι ιδιοκτήτρια του χώρου όπου θα κτιστεί το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας ΔΕΝ είναι προσκεκλημένη στο ραντεβού στο οποίο θα παραβρεθούν διάφοροι, μεταξύ αυτών και εντελώς άσχετοι με το συγκεκριμένο project.

Με απορία μάλιστα πληροφορούμαστε ότι στην σύσταση της ομάδας υπό τον κ. Βούρο που θα δει τους Κινέζους παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Αντρέα Δημητρέλου, περιλαμβάνονται και άτομα του πρόσφατου παρελθόντος που δεν συμμετέχουν πλέον στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ.

Επειδή όλα αυτά μας προκαλούν τεράστιες απορίες, επειδή δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να ωφεληθεί οικονομικά ή προσωπικά παίζοντας μπιλιάρδο στην πλάτη της χιλιοβασανισμένης ΑΕΚ και επειδή ένα σπίτι το χτίζεις ΜΟΝΟ παρουσία του ιδιοκτήτη του και όχι κρυφά από αυτόν… επιφυλασσόμαστε να αντιμετωπίσουμε την όλη σκευωρία δυναμικά και με αποκαλύψεις που θα βάλουν τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του…».