Αλλαγή κλίματος για Μέλμπεργκ στον Ολυμπιακό

Παρόλο που μέχρι την Τετάρτη (20/06) ο Ολοφ Μέλμπεργκ ήταν ένα βήμα από την έξοδο, το κλίμα στον Ολυμπιακό άλλαξε άρδην  μετά από επικοινωνία που είχε η πλευρά του Σουηδού αμυντικού με τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων».

Παρόλο που ο Μέλμπεργκ είχε δεχθεί πολλές κρούσεις από τους Πειραιώτες προκειμένου να δώσει την απάντησή του, εκείνος καθυστερούσε να το κάνει. Μόλις όμως οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να κλείσουν αυτό το κεφάλαιο, καθώς δεν ήταν διατεθειμένοι να περιμένουν άλλο, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή επικοινώνησε με τη διοίκηση και έτσι πλέον οι δύο πλευρές θα καθίσουν εκ νέου στο τραπέζι προκειμένου να συζητήσουν.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει υποχρεωτικά ο Μέλμπεργκ θα παραμείνει στο λιμάνι, ωστόσο η κίνηση του Σουηδού μπορεί να εκληφθεί ως θετικός οιωνός, καθώς η εκτίμηση από πλευράς διοίκησης, τόσο στις ικανότητές του όσο και στο χαρακτήρα του, είναι δεδομένες.

Εξάλλου και η δήλωση του Σουηδού πριν λίγες μέρες στο site της FIFA σχετικά με το μέλλον του πως «Δεν είμαι σίγουρος αν θα συνεχίσω να παίζω με την εθνική ομάδα ή όχι. Πρέπει να επικεντρωθώ στην ομάδα μου τώρα», εκλαμβάνεται ως επιθυμία του να συγκεντρωθεί στον Ολυμπιακό, παρόλο που ο ίδιος δεν κατονόμασε ποια είναι η ομάδα του.