Ψάχνει ταλέντα από τη χώρα του για τον Παναθηναϊκό ο Φερέιρα

Ταλέντα από την Πορτογαλία από την Εθνική ομάδα κάτω των 21 ετών αναζητά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, προκειμένου να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό τη νέα περίοδο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός όπως είναι φυσικό γνωρίζει πολύ καλά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της χώρας του και πρώτο του μέλημα είναι να επιχειρήσει να φέρει  κάποιους απ’ αυτούς στο «τριφύλλι».

Μ’ αυτό τον τρόπο, αφενός θα φέρει στον Παναθηναϊκό ποδοσφαιριστές που θέλουν να διακριθούν, άρα θα έχουν πολλή όρεξη για μπάλα, αφετέρου θα μειώσει τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας.

Ενας απ’ αυτούς που εξετάζει είναι και ο Νταβίντ Σιμάο, ένας 22χρονος κεντρικός μέσος που έκανε πολύ καλή σεζόν στην Ακαντέμικα όπου έπαιξε ως δανεικός, κατακτώντας μάλιστα μαζί της το κύπελλο Πορτογαλίας. Για το Σιμάο είχε ενδιαφερθεί και παλαιότερα, αλλά η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει.

Μια άλλη περίπτωση που ενδιαφέρει τον Φερέιρα είναι αυτή του 21χρονου αμυντικού μέσου Αντρέ Αλμέιδα. Ο Αλμέιδα ανήκει στη Μπενφίκα και έπαιζε δανεικός στην Ουνιάο Λεϊρία.

Δύο ακόμα παίκτες που έχουν κινήσει την προσοχή του Πορτογάλου τεχνικού είναι ο Ντιόγκο Ροσάδο, 22χρονος μεσοεπιθετικός που έμεινε ελεύθερος από το Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και αγωνίστηκε πέρυσι στη Φεϊρένσε, καθώς και ο Σαλβαδόρ Αγκρα, επίσης μεσοεπιθετικός, 20 ετών, που έκανε όμως εκπληκτική σεζόν με την Ολανένσε, έχοντας 27 συμμετοχές και 4 γκολ, αλλά αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη από τη Μπέτις.