Επέστρεψε και αποθεώθηκε η Εθνική

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου (24/06) η αποστολή της Εθνικής ομάδας που γνώρισε την αποθέωση κατά την άφιξή της στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Μετά την αποβίβασή τους, οι Έλληνες διεθνείς συγκεντρώθηκαν στον χώρο παραλαβής των αποσκευών και δείχνοντας πως λειτουργούν σε οικογενειακό κλίμα, συγκεντρώθηκαν στο κέντρο και φώναξαν δυνατά «Ελλάς». Άμεσα, οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος αποθεώθηκαν από τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην αίθουσα.

Σε δηλώσεις του ο Φερνάντο Σάντος τόνισε μεταξύ άλλων:

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Πετύχαμε το στόχο μας, που από την αρχή ήταν η πρόκριση στα προημιτελικά. Ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στο ματς με τη Γερμανία, ειδικά μετά την ισοφάριση σε 1-1, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνολικά, όμως, το πρόσημο της παρουσίας μας είναι θετικό».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος έδωσε το σύνθημα της «επόμενης μέρας»: «Η πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι μεγάλη επιτυχία. Τώρα πλέον, πρέπει να τα δώσουμε όλα προκειμένου να πάμε στη Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Δηλώσεις έκανε και ο αρχηγός της Εθνικής, Γιώργος Καραγκούνης, που τόνισε: «Αποδείξαμε πως έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο. Αυτό φάνηκε από την πορεία που είχαμε στη διοργάνωση και από την πρόκρισή μας στα προημιτελικά του Euro».

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε