Δεν θα αναλάβει υπουργός Οικονομικών ο Β. Ράπανος

Παραιτήθηκε με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά o  Βασίλης Ράπανος, ο οποίος επρόκειτο να αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών. Η παραίτησή του, για λόγους υγείας, έγινε αποδεκτή από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Ράπανος νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο «Υγεία» και αναμένεται να λάβει εξιτήριο την Τρίτη. Ιατρικές πηγές που επικαλείται το Mega κάνουν λόγο για εύθραυστη κατάσταση της υγείας του κ. Ράπανου, η οποία, αν και βαίνει βελτιούμενη, ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Το γραφείο του πρωθυπουργού, έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή του κ. Σαμαρά προς τον κ. Ράπανο, η οποία αναφέρει τα εξής:

«Θέλω πριν απ’ όλα να σου ευχηθώ περαστικά για το πρόβλημα της υγείας σου. Σε ευχαριστώ για την προθυμία με την οποία αποδέχθηκες το ρόλο που σου ανέθεσα, και εύχομαι να ανακτήσεις σύντομα τις δυνάμεις σου και να προσφέρεις στην εθνική προσπάθεια.

»Ξέρω ότι μπορούμε να υπολογίζουμε στις πολύτιμες υπηρεσίες σου και σε ευχαριστώ που, παρά την περιπέτεια σου, δηλώνεις ‘παρών’. Και πάλι με τις καλύτερες ευχές μου και τις ευχαριστίες μου» καταλήγει ο πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τα ονόματα που φέρονται ως υποψήφιοι για το χαρτοφυλάκειο του Υπουργείου Οικονομικών είναι των Δήμα, Στουρνάρα, Γιαννίτση και Χατζηγάκη.

Με στοιχεία από: In.gr