Κλείνει στον Παναθηναϊκό ο ομογενής Μπαρμπαρούσης

Τον πρώτο Νεοζηλανδό ποδοσφαιριστή στην ιστορία του και όπως όλα δείχνουν πρώτη φετινή του μεταγραφή, πρόκειται να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός που συμφώνησε με τον 22χρονο ομογενή μεσοεπιθετικό Κώστα Μπαρμπαρούση.

Οι «πράσινοι» βρίσκονταν σε συζητήσεις με την ομάδα του Μπαρμπαρούση, Αλάνια Βλαντικαφκάζ εδώ και καιρό και τελικά η έκβαση υπήρξε θετική, αφού άναψε το πράσινο φως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Μπαρμπαρούσης έχει την… κοψιά του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και αγωνίζεται και στις δύο πτέρυγες. Είναι διεθνής με τη Νέα Ζηλανδία από το 2008 και μετράει 6 εμφανίσεις με 1 γκολ.

Εχει αγωνιστεί στην Ουέλινγκτον Ολίμπικ (2006-2007 – 24 συμ. 16 γκολ), στην Ουέλινγκτον Φίνιξ (2007-2010, 21 συμ. 2 γκολ), στην Μακάρθουρ Ραμς ως δανεικός (2008, 9 συμ. 1 γκολ), στην Μπρισμπέιν Ρόαρ (2010-2011, 33 συμ. 12 γκολ) και στην Αλάνια Βλαντικαφκάζ (2011 μέχρι σήμερα, 13 συμ. 2 γκολ).

Το απόγευμα της Τρίτης (26/06) ο παίκτης έφτασε στην Αθήνα προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Ο Μπαρμπαρούσης αναμένεται έτσι να βάλει την υπογραφή του – αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις – σε μονοετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (27/06).

 

Σχόλια Facebook

Website Comments

  1. vamvpoukakis george vamvoukakis47.com
    Απάντηση

    YIA SOU XRISTO DIAVAZO KATHIMERINOS TANEA KAI THN YLIO TIS EFIMERIDA SOU EINAI PARA POLI KALI KAI TORA STO THEMA OSO AFORA TON KOSTA BARBAROUSI INAI ANIPSIOSMOU KAI PPA POLI KALOS PODOSFERISTIS PRO PANTON YPEROXOS XARAKTIRAS OI PLIROFORIES SOU INE LIGES EXI ERTHI PROTOS SCORER 2 FORES STO A LEAG TIS AUSTRALIAS TOU EUXOMASTE KALI TYXH EINAI POLI KALOS

Σχολιάστε