Πρωτοφανής επιτυχία του Golf Classic της Θεολογικής Ακαδημίας Τορόντο Καναδά

 

 Με πρωτοφανή επιτυχία διεξήχθη  το 11οετήσιο Golf Classic της Θεολογικής Ακαδημίας, που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ορθόδοξη  Ιερά Μητρόπολη Τορόντο.

Στο τουρνουά δήλωσαν συμμετοχή 160 παίκτες, ενώ από τους υποστηρικτές και τους παίκτες συγκεντρώθηκε το ποσό των $128.000.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου της Ιερά Μητροπόλεως Τορόντο για τα ΜΜΕ, η πρωτοφανής αυτή επιτυχία οφείλεται στον πρόεδρο κ. Θ. Μαντζιάρη και τους συμπροέδρους:  Δ. Άνα, Γ. Δαγώνα, Φ. Δαλάκη, Θ. Νικολάου, Δ. Ράγκα, Τ. Ρέππα, Γ. Σερέτη και Κ. Σταθάκη, αλλά και στους εθελοντές οι οποίοι δούλεψαν με την ψυχή τους και την καρδιά τους.

Η καταπληκτική αυτή επιτυχία αποδεικνύει: Α. Τις ικανότητες του προέδρου κ. Μαντζιάρη και των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής. Β. Την πίστη του Ελληνορθόδοξου λαού στην αποστολή της Θεολογικής Ακαδημίας και Γ. Την εμπιστοσύνη του λαού στο έργο της Ιεράς Μητρόπολης και της Θεολογικής Ακαδημίας.

Η Ιερά Μητρόπολή μας -επισημαίνεται στην ανακοίνωση- εκφράζει την ευγνωμοσύνη, τις ευχαριστίες και την ευαρέσκεια της Εκκλησίας μας, στον πρόεδρο κ. Θ. Μαντζιάρη, σε όλα τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, στους εθελοντές, σε όλους οι οποίοι συμμετείχαν και φυσικά στους υποστηρικτές. Σημειώνεται εδώ, ότι το μεγαλύτερο ποσό των χρημάτων προέρχεται από τους υποστηρικτές.

Και η ανακοίνωση της Ι. Μητροπόλεως Τορόντο καταλήγει:

“Η Θεολογική μας Ακαδημία προχωρεί θαυμάσια. Μέχρι τώρα απεφοίτησαν 39 νέοι από τους οποίους 25 χειροτονήθηκαν και υπηρετούν κοινότητές μας ανά τόν Καναδά. Για το νέο ακαδημαϊκό έτος θα έχουμε τουλάχιστον τρεις νέους φοιτητές”.

Στη φωτογραφία εικονίζονται παίκτες με τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Θ. Μαντζιάρη και τον Μητροπολίτη Σωτήριο

   .