Δ. Γιαννακόπουλος: «Η χρυσή περίοδος έκλεισε»

Ανακοίνωση με την οποία ζήτησε συσπείρωση του κόσμου του Παναθηναϊκού στη νέα εποχή οικονομικής λιτότητας, εξέδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο μεγαλομέτοχος του μπασκετικού Παναθηναϊκού τόνισε πως η χρυσή εποχή με τα μπάτζετ των 30 και 40 εκατομμυρίων έχουν δυστυχώς περάσει, αλλά πως η οικογένεια Γιαννακόπουλου θα βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα του Παναθηναϊκού έτοιμη να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της στους νεότερους που έχουν αναλάβει την αποστολή να κρατήσουν ψηλά τη σημαία της ομάδας.

«Η «χρυσή» περίοδος 1996-2012 έκλεισε και πρέπει όλοι να αναλογιστούμε πως οι εποχές που το μπάτζετ έφτανε στα 30 και τα 40 εκατομμύρια ευρώ, δυστυχώς πέρασαν, αφού οι οικονομικοπολιτικές συνθήκες της εποχής δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο. Όσο πιο γρήγορα το κατανοήσουμε όλοι μας αυτό, τόσο πιο γρήγορα θα ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες των ανθρώπων που θα επωμιστούν την αποστολή να κρατήσουν ψηλά την σημαία του Παναθηναϊκού,» αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του σήμερα ο γιος του Παύλου Γιαννακόπουλου και πρόσθεσε:

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δυο δρόμοι: Ο ένας είναι αυτός της μοιρολατρίας και των αναθεμάτων και ο άλλος της συσπείρωσης στη νέα προσπάθεια. Είμαι σίγουρος πως με τον κόσμο δίπλα μας, αλλά και με ανθρώπους όπως ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος που θα μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στους νεότερους και στα καινούρια μέλη της ομάδας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Άλλωστε, στον Παναθηναϊκό η εργατικότητα και η σκληρή δουλειά είναι έννοιες δεδομένες.

Όταν όμως γίνονται αναγκαστικά τόσες αλλαγές σε μια ομάδα είναι πιθανό να υπάρξουν και κάποιες αστοχίες και ελπίζουμε στην κατανόηση του κόσμου. Δική μου πρόθεση είναι να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στην αυτοκρατορία του Παναθηναϊκού και υπόσχομαι πως θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να συμβεί αυτό. Μπορεί να μην υπάρχει πλέον το μεγάλο μπάτζετ, αλλά η όρεξη και η δίψα δεν απαλείφονται τόσο εύκολα. Το αντίθετο μάλιστα, είναι πιο έντονες από ποτέ!».