Συναυλίες στην Ελλάδα και στην Κύπρο

Αν βρεθείτε στην Ελλάδα ή την Κύπρο τούτο το καλοκαίρι, κάτι που ιδιαίτερα σας το συνιστούμε, όχι μόνο διότι έτσι θα βοηθήσετε τη γενέτειρα, αλλά και γιατί θα περάσετε μοναδικά στις υπέροχες ακτές και τις γαλάζιες παραλίες της, τότε, ανάμεσα στο κολύμπι και το ουζάκι, προγραμματίστε να παρακολουθήσετε και κάποιες συναυλίες. Θα σας μείνουν αξέχαστες!

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη ευκαιρία για να απολαύσεις τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες, σε όποιο μέρος της Ελλάδας ή της Κύπρου κι αν βρίσκεσαι.

Το TLIFE συγκέντρωσε κάποιες από τις μεγαλύτερες συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν φέτος και μεις τις μεταφέρουμε εδώ για σας, τους Απόδημους (αλλά και τους ντόπιους!)  αναγνώστες μας.

Σημειώστε, λοιπόν, σε ποιές θα θέλατε να βρεθείτε και φυσικά, μην ξεχάσετε να ντυθείτε με τα κατάλληλα συναυλιακά ρούχα!

Μιχάλης Χατζηγιάννης «Θάρρος ή αλήθεια»;

Σε μία εποχή που όλα γύρω μας αλλάζουν, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει και αυτό το καλοκαίρι και υπόσχεται να δώσει ρυθμό, αισιοδοξία και χρώμα στις συναυλιακές βραδιές του φετινού ιδιαίτερου καλοκαιριού. Περίοδος πιέσεων, αλλαγών αλλά και ανά στιγμές πρωτόγνωρων καταστάσεων για τη χώρα μας και στη θέση των εναλλασσόμενων συναισθημάτων, ο αγαπημένος Έλληνας καλλιτέχνης επιστρέφει για να εμπνεύσει και πάλι το αίσθημα της αισιοδοξίας πάνω στο οποίο είναι βασισμένη η πολύχρονη σχέση του με το κοινό.

Συνεχίζοντας με συνέπεια μία επιτυχημένη πορεία περισσότερων από δέκα χρόνων, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μας περιμένει να ξαναζήσουμε στο ρυθμό των μεγάλων επιτυχιών του, να γνωρίσουμε τα καινούργια τραγούδια του μα πάνω απʼ όλα να αισθανθούμε, να μοιραστούμε και να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά. Η πρώτη συναλία είναι στις 29 Ιουνίου στο South Coast (Α’ Πλαζ Βούλας) .

Ώρα έναρξης: 21.00 Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 12 ευρώ – Ταμείο 15 ευρώ

Επόμενη συναυλία: Πέμπτη 5 Ιουλίου στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη

Χάρις Αλεξίου – Δήμητρα Γαλάνη «Στη Σκιά των Βράχων»

Έναρξη καλοκαιρινής περιοδείας 2 και 3 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» και το Φεστιβάλ στη «Σκιά των Βράχων». “Να είναι όλα τόσο όμορφα σαν την αγάπη μας γι’ αυτό που κάνουμε, να χαρεί ο κόσμος όσο κι εμείς”. Έτσι είπαμε, έτσι πράξαμε. Μαζί επί σκηνής, για δυόμισι ώρες, να δένουμε τα τραγούδια μεταξύ τους με το ύφος, το ήθος, το ρυθμό, τον αναστεναγμό και την χαρά τους. Οι μουσικοί μας – κοινή ομάδα – βάλανε όλη τους την έμπνευση στις ενορχηστρώσεις… “Σας καμαρώνουμε μας είπαν”. Σαν να μην πέρασε μια μέρα από την τελευταία μας φορά οι φωνές μας ενώθηκαν πάλι με άπειρη συγκίνηση. Καλωσορίζουμε τον κόσμο να περάσει δυόμισι ώρες συγκίνησης. Ένωση και μοίρασμα με το τραγούδι μας. Χάρις Αλεξίου-Δήμητρα Γαλάνη”

Τιμή Εισητηρίου: 15 ευρώ

Oι Duran Duran στη Θεσσαλονίκη

Τα pop icons επέλεξαν σαν σταθμό της πανευρωπαϊκής περιοδείας τους την Θεσσαλονίκη, την πόλη που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχουν επισκεφθεί! Αυτή θα είναι η μοναδική συναυλία που θα δώσουν οι Duran Duran στην Ελλάδα, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Καλοκαιρινής τους Περιοδείας, για την υποστήριξη του στούντιο άλμπουμ, “ALL YOU NEED IS NOW” στις 6 Ιουλίου στο Θέατρο Γης.

Τιμή Εισιτηρίων: Προπώληση 35€, Ταμείο 38€

Δες περισσότερες προτάσεις για συναυλίες στο TLIFE.gr