Διπλό ενδιαφέρον για τον Γρηγόρη Μάκο

Κρούση από δύο ιταλικές ομάδες, την Αταλάντα και τη Τζένοα έγινε στην ΑΕΚ για τον Γρηγόρη Μάκο.

Η «Ενωση» θα τις μελετήσει καθώς η πώληση του Βίκτωρα Κλωναρίδη στη Λιλ δεν έλυσε τα προβλήματα και θα χρειαστεί η εκποίηση και άλλων περιουσιακών στοιχείων των «κιτρινόμαυρων» προκειμένου να μαζευτεί ένα ποσό στα ταμεία της για να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της.

Από τους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να φέρουν ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία της ομάδας, εκτός του Λεονάρντο, είναι και ο Γρηγόρης Μάκος, ο οποίος είχε καλή παρουσία στα παιχνίδια που αγωνίστηκε για το Euro 2012.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, υπήρξε ενδιαφέρον από τις Μόναχο 1860 και Βέρντερ Βρέμης, ωστόσο πλέον, υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες της Ιταλίας. Η διοίκηση της Ένωσης έδωσε το ελεύθερο στον διεθνή μέσο να «ψάξει» για τη νέα του ομάδα, και ενημέρωσε πως Αταλάντα και Τζένοα δείχνουν διατεθειμένες να μπουν σε διαπραγματεύσεις με τον «δικέφαλο» για την απόκτησή του.

Οι δύο ομάδες προσφέρουν περίπου 500.000 ευρώ στην ΑΕΚ για την παραχώρηση του διεθνούς ποδοσφαιριστή και στη διοίκηση της ομάδας, προσπαθούν να ανεβάσουν λίγο την προσφορά μέσω μπόνους συμμετοχών, όπως έγινε και με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη.