Ηρθε και υπογράφει ο Βελάσκες Ροντρίγκες, ανακοινώθηκαν Σο και Σισοκό

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (6/07) ο Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες Ροντρίγκες που πιθανότατα θα αποτελέσει την πέμπτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός από τη Βενεζουέλα θα περάσει το Σάββατο (7/07) από τις καθιερωμένες εξετάσεις και, εφόσον δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, εν συνεχεία θα υπογράψει το νέο μονοετές συμβόλαιό του στο «τριφύλλι» (θα αποκτηθεί δανεικός από τη Βιγιαρεάλ).

Ο Βελάσκες, ύψους 1,84μ. (78 κιλά), έχει γεννηθεί στην πόλη Μπολιβάρ της Βενζουέλας στις 8 Σεπτεμβρίου του 1990, λογίζεται ως κοινοτικός αφού έχει ιταλικό διαβατήριο, είναι διεθνής με την Ελπίδων της Βενεζουέλας, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε επίσης δανεικός στην ομάδα της πατρίδας του, Μινέρος ντε Κουαγιάνα, με την οποία πραγματοποίησε 33 συμμετοχές (1 γκολ).

Ανακοινώθηκαν Σο και Σισοκό

Και «με την βούλα» παίκτες του Παναθηναϊκού είναι πλέον ο Πάπε Σο και ο Ιμπραϊμ Σισοκό. Οπως ανακοίνωσε η «πράσινη» ΠΑΕ, ο πρώτος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ ο δεύτερος θα αγωνισθεί στον Παναθηναϊκό για έναν χρόνο, με τη μορφή του δανεισμού από τη Βόλφσμπουργκ.