H νέα γενιά του Ολυμπιακού

Τη νέα… φουρνιά ποδοσφαιριστών του, που θα ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο στο σύλλογο παρουσίασε ο Ολυμπιακός, με τα νέα αποκτήματα να δηλώνουν αποφασισμένα να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να δικαιώσουν αυτούς που τους εμπιστεύτηκαν.

Μαζί τους παρουσιάστηκε και ένας «παλιός», ο Γιάννης Ζαραδούκας, που επέστρεψε στους πρωταθλητές μετά τη λήξη του δανεισμού του στον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Ελπίζω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της νέας μου ομάδας. Είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσω. Το διαφορετικό που έχω διαπιστώσει στον Ολυμπιακό έχει να κάνει με την οργάνωση και στους ανθρώπους που είναι δίπλα μας. Θα μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι. Πρόκειται για ένα μεγάλο σωματείο», δήλωσε ο Κώστας Μανωλάς, ενώ ο Γιάννης Ζαραδούκας, τόνισε: «Θέλουμε να στηρίξουμε το τέταρτο αστέρι. Αν καταλάβει ο φίλαθλος τι θέλουμε να δείξουμε και υπάρξει η απαραίτητη υπομονή τότε θα ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την στήριξη που έδειξε στο πρόβλημα (σ.σ. ρήξη χιαστών) που είχα. Ελπίζω ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια και τους Έλληνες ποδοσφαιριστές».

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, είπε ότι «εύχομαι ο κόσμος να πιστέψει σε μας και την προσπάθεια που θα κάνουμε», ο Ανδρέας Τάτος, τόνισε «Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και να μιλήσω μέσα στο γήπεδο» και ο Δημήτρης Σιόβας, πρόσθεσε: «Θα προσπαθήσω να δικαιώσω της διοίκηση που με επέλεξε. Ο κόσμος να αγκαλιάσει τους Έλληνες παίκτες. Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Για την Ελλάδα οι στόχοι είναι γνωστοί. Θα δώσουμε βάση και στην Ευρώπη».