Ιμπαγάσα: «Εχω τη δύναμη και την καρδιά να βοηθήσω»

Παρά τα 35 χρόνια του μπορεί ακόμα να προσφέρει και αυτό ακριβώς θέλει να κάνει στον  Ολυμπιακό με τη δύναμη και την καρδιά του είπε ο Αριελ Ιμπαγάσα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real News ο Αργεντινός άσος των «ερυθρόλευκων» μίλησε ακόμα για τη προετοιμασία του Ολυμπιακού, τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αριέλ Ιμπαγάσα:

Για την παραμονή του: «Είμαι εδώ γιατί ήθελα να είμαι εδώ. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και τη νέα χρονιά. Έχω όρεξη για σκληρή δουλειά και έχω την δύναμη και την καρδιά να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει ξανά τους στόχους του».

Για την ομάδα: «Είμαστε μια νέα ομάδα. Υπάρχουν πρόσωπα που έχουν φύγει και αρκετοί νεαροί σε ηλικία παίκτες. Έχουμε και νέο προπονητή που μας μαθαίνει και τον μαθαίνουμε. Θα είναι δύσκολα για μας. Τίποτα δεν είναι εύκολο στο ποδόσφαιρο και ποτέ. Και πέρυσι το έλεγα αυτό.

Ακόμη κι έτσι όμως, πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Αν δουλέψουμε σκληρά θα τα καταφέρουμε. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα Ολυμπιακός και θέλει τίτλους και καλή πορεία στην Ευρώπη και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε».

Για το κίνητρό του: «Έχω ακόμα κίνητρο. Μου αρέσει αυτό που κάνω. Έχω όρεξη για ποδόσφαιρο και να βοηθήσω την ομάδα όποτε μού ζητηθεί».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος μας είναι φανταστικός. Μας στήριξε κάθε φορά και είμαι σίγουρος πως θα μας στηρίξει και φέτος. Τους έχουμε ανάγκη και τους θέλουμε δίπλα μας. Προσωπικά θα προσπαθήσω όσο πιο πολύ γίνεται για να τους ικανοποιήσω».

 

Αποχώρησε με μικροπρόβλημα ο Μανωλάς

Ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού… ανάγκασε τον Κώστα Μανωλά να αποχωρήσει από το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης του Σαββάτου (7/07).

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού ένιωσε μια μικρή ενόχληση στο δεξί του γόνατο, προς το τέλος του προγράμματος και αποχώρησε. Ωστόσο, δεν υπάρχει έντονη ανησυχία για τον τραυματισμό του.

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε