Συγχαρητήρια από Εθνική,Πιλάβιο,Ιωαννίδη

Τα συγχαρητήριά της στην Εθνική νέων έδωσε η αντίστοιχη των Ανδρών μετά τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων.

«Συγχαρητήρια για τη μεγαλειώδη πορεία σας. Μας γεμίσατε με απίστευτη υπερηφάνια και χαρά. Είστε το μέλλον του ποδοσφαίρου μας και η πλέον απτή απόδειξη της πραγματικής αξίας που έχουν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές, όλων των ηλικιών και ιδιαιτέρως των νεαρών. Κερδίσατε τον σεβασμό και δικαιούστε την εμπιστοσύνη όλων. Αξίζουν σε όλους σας τα καλύτερα» ήταν τα λόγια των «μεγάλων» διεθνών προς τους επίδοξους διαδόχους τους.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος εμφανίστηκε υπερήφανος για ότι κατάφεραν τα παιδιά αυτές τις 13 ημέρες, τονίζοντας ότι το μέλλον τούς ανήκει.

«Όλη η Ελλάδα είναι υπερήφανη για τα παδιά της. Η θαυμάσια πορεία τους και η συμμετοχή στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων 2012 ήταν απόρροια της πίστης όλων στην ΕΠΟ για τις ικανότητές τους. Για εμάς είναι νικητές και το μέλλον τους ανήκει» δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Τα συγχαρητήριά του στους διεθνείς και στο προπονητικό επιτελείο της Εθνικής Ελλάδας για την παρουσία τους στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19, εξέφρασε ο ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης.

«Η συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας Νέων U-19 στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αποτελεί τεράστια επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.Οι νεαροί Έλληνες διεθνείς έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και στον αποψινό τελικό κόντρα σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, όπως είναι η Εθνική ομάδα της Ισπανίας.Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στους διεθνείς μας και τους προπονητές τους, για την πραγματικά εξαιρετική τους πορεία σε αυτή τη διοργάνωση και να ευχηθώ ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».