ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: Η μονοφαγία της Γερμανίας

Το ότι έχουμε ένα διεφθαρμένο και ξεχαρβάλωτο κράτος δεν το αμφισβητώ αλλά και η ευρωπαϊκή ένωση δεν λειτούργει στην σωστή κατεύθυνση στην παρούσα οικονομική κρίση. Επικρατεί ασυνονοισια.

Γιατί φτάσαμε εδώ θέλει πολύ συζήτηση, Αναρωτιέμαι τι περιμένουν οι Ηγέτες τις Ε.Ε από την κυρία Μερκελ η οποία γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε σένα καθεστώς που τα ανθρώπινα δικαιώματα είχαν απαγορευτεί με τον ποιο σκληρό και βάναυσο τρόπο. Εκεί μπορούσαν να επιβιώσουν άνθρωποι που ήσαν στο κόμμα. Η παροιμία λέει: με  οποίο δασκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.

Στην Γερμάνια δεν υπάρχουν πια αυτοί οι δραστήριοι Καγκελάριοι Adenauer, Will Brand και σήμερα εν ζωή ο Hellmut Schmid. Αυτοί ήταν παγκόσμιοι  μεσολαβητές.    Με εξοργίζει το γεγονός με το επιτελείο της κύριας Μερκελ, και Μ.Μ.Ε βρίζουν τον Ελληνικό Λαό τεμπέληδες και διεφθαρμένους, θα παραδεχτώ για την πολιτικοί ηγεσία, και κάποιους συνδικαλιστές ότι έφεραν σ΄αυτή την εξαθλίωση το Ελληνικό κράτος, αλλά δεν παύει να είναι σχεδιασμός της Ε.Ε και περισσότερο της Γερμανίας που συνεργάστηκε με αυτά τα Λαμογια Τζοχατσοπουλος, Τσουκατος Χρυστοφορακο και πολλούς άλλους.

Οι Γερμανία φιλοξενεί τόσες χιλιάδες Έλληνες, έχουν ποτέ δημιουργήσει προβλήματα; Είναι τεμπέληδες;

Αλλά εδώ θέλω να προσθέσω ότι η Ε.Ε. απαγόρευσε τους αγρότες να παράγουν καπνό, βαμβάκι, αμπέλια  τα εργοστάσια Ζαχάρεως, τα Ναυπηγεία συνέχεια σαμποταρίσματα και κλείσιμο.  Στην κτηνοτροφία περιορισμός, όχι υπερπαραγωγή Γάλακτος, κρέατος κ.λ.π φταίνε οι Έλληνες; Τα προϊόντα που παράγουν είναι πρώτης ποιότητος λογού του κλίματος δυστυχώς δεν εξάγονται και κάτι που εξάγεται είναι σε εξευτελιστικές τιμές πράγμα που δεν καλύπτουν τα έξοδα τους και είναι καταχρεωμένοι.

Ερωτώ τους πανέξυπνους Γερμανούς εάν τα γειτονικά τους κράτη συμπεριφερόταν σαν τους δικούς μας γείτονες  πέρα από κάποιες διεκδικήσεις που ζητούν παράλληλα προσπαθούν να μας στέλνουν καθημερινά εκατοντάδες  Λαθρομετανάστες,αφού τους ξεγυμνώνουν παίρνοντας και το τελευταίο Δολάριο, και πολλές φορές τους εγκαταλείπουν στο πέλαγος και κανένας δεν θέλει να δει το πρόβλημα, όλα τα κράτη επιβαρύνονται για εξοπλισμούς με 2% του ΑΕΠ.  Η Ελλαδιτσα με 8% του ΑΕΠ. Δεν είναι αυτό άδικο;  Που είναι η Ε.Ε.; Απουσιάζει μόνο ξέρει ο κ Σοιπλε και τα Μ.Μ.Ε. να κουνούν το δάκτυλο στους Έλληνες, ο μεν κύριος Βαιγγελ να έχει υψηλούς τόνους αν και δεν νομίζω όταν ήταν Υπουργός Οικονομικών είχε προσφέρει τέλειο έργο. Αναρωτιέμαι πώς στεκόμαστε όρθιοι σαν Λαός.

Έχω και μια ερώτηση στο κύριο Σόιπλε: Εάν το συνταξιοδοτικό της Γερμανίας λειτουργοί άψογα, γιατί από χρόνια αναγκάστηκαν να βάλουν  ECO φόρο και από τα χρήματα αυτά πληρώνουν της συντάξεις; Και όχι μόνο αυτό, όταν είχε πέσει το τείχος έβαλαν φορολογία αλληλεγγύης (solidaridet steuer) 7,50% τώρα είναι 5,50% και δεν διαμαρτυρείται κανένας.

Οι Γερμανοί τα θέλουν όλα δικά τους. Η μονοφαγία είναι κακώς οιωνός ας το καταλάβουν. Το θράσος τους είναι απαράδεκτο. Πρόσφατα δημοσιογράφος Γερμανός έκανε ερώτηση στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Κύπρου κ. Χριστόφια εάν η  Κύπρος  πουλιέται, αίσχος.

Σας ευχάριστο Νίκος Ομογενής