Πρέσβειρα Αυστραλίας: Η Ελλάδα δίνει τα σωστά μηνύματα

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης συναντήθηκε, σήμερα, με την Πρέσβυ της Αυστραλίας στην Ελλάδα, Jenny Polyxeni Bloomfiel. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Προέδρου, στη Βουλή, επιβεβαιώθηκε η άριστη σχέση μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και το γεγονός ότι η Ελλάδα εισέρχεται σε μία περίοδο πολιτικής σταθερότητας, αποστέλλοντας τα σωστά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

«Οι Έλληνες θα τα καταφέρουμε. Θα σταθούμε και πάλι όρθιοι και θα αποκτήσουμε ξανά την αισιοδοξία και το χαμόγελο μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βουλής. Και πρόσθεσε: «Η χώρα εισέρχεται σε μια περίοδο πολιτικής σταθερότητας, με μια βιώσιμη Κυβέρνηση μακράς πνοής. Η ύπαρξης αυτής της Κυβέρνησης που στηρίζεται σε τρία Κόμματα αποτελεί μια πολύ σημαντική εξέλιξη για την Ελλάδα αλλά απαιτεί και μια νέα μέθοδο συνεννόησης και συνεργασίας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα σε αυτή τη πανευρωπαϊκά και παγκόσμια δύσκολη συγκυρία.».

Από την πλευρά της η κα Bloomfield τόνισε, ότι «Η Ελλάδα δίνει τα σωστά μηνύματα. Όλοι θέλουμε να τα καταφέρει». Και συνέχισε: «Είναι πολύ σημαντική η ύπαρξη Κυβέρνησης και μάλιστα συνεργασίας, μετά από μια περίοδο αβεβαιότητας. Δίνει τα σωστά μηνύματα που περιμένουν όλοι να ακούσουν από την Ελλάδα. Είμαστε σίγουροι πως η Ελλάδα θα τα καταφέρει και αυτό επιθυμούμε όλοι, οι πολλοί φίλοι της Ελλάδας τόσο στην Αυστραλία και στην Ομογένεια, όσο και οι άλλοι εταίροι σας».

Πηγή: ΑΠΕ