Πουλήθηκε το Κανάλι NGTV του Δημ. Καστανά στη Νέα Υόρκη;

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. – Το Ελληνικό Εθνικό Κανάλι (NGTV) του κ. Δημήτρη Καστανά, βάσει έγκυρων πληροφοριών του «Εθνικού Κήρυκα» της Νέας Υόρκης, από όπου και αναδημοσιεύουμε την είδηση, φλερεται να πουλήθηκε σε μια ομάδα ομογενών.

Η τιμή, όπως αναφέρουν οι πηγές του “Ε.Κ.” ανήλθε στις $600,000.00

Αν και τόσο ο ίδιος ο κ. Καστανάς, όσο και η άλλη πλευρά αρνήθηκαν να προβούν σε αποκαλύψεις πριν κατασταλάξουν σε κοινή δήλωση, εν τούτοις οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία της πώλησης υπογράφηκε ήδη.

Το προσύμφωνο όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές είχε συμφωνηθεί και υπογραφεί πολλές εβδομάδες πριν και η υπογραφή των συμβολαίων, το λεγόμενο “closing” που είθισται να λένε οι Αστοριείς ολοκληρώθηκε την, Πέμπτη, με καθυστέρηση δύο εβδομάδων.

Η καθυστέρηση, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές οφειλόταν σε έναν αστάθμητο παράγοντα, την “Time Warner” , μέσω της οποίας εκπέμπει καλωδιακά το Ελληνικό Εθνικό Κανάλι.

Οι ίδιες πληροφορίες φέρουν ως νέα εκτελεστική διευθύντρια την Γιάννα Νταρίλη, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς και είναι παραγωγός τηλεοπτικών εκπομπών .

Πηγή: ekirikas.com