“Τρίζει” ο ΣΥΡΙΖΑ για την …Ύδρα!

Οι ακραίες θέσεις που διατύπωσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τις τελευταίες μέρες, προκαλούν κραδασμούς στο εσωτερικό του συμμαχικού σχήματος.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης αποδοκίμασε ουσιαστικά -μέσω twitter- τις απόψεις του βουλευτή Γιάννη Δρίτσα, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε τους φοροφυγάδες της Ύδρας -νησί, που ανήκει στην εκλογική του περιφέρεια, τον Πειραιά!

«Το δίκιο του Υδραίου φοροφυγά μου είναι απεχθές. Όσο μεγαλύτερη η φοροδιαφυγή,τόσο αγριότερη η περικοπή μισθών, συντάξεων. Καθαρές κουβέντες», ήταν η χαρακτηριστική φράση -σχόλιο του Παπαδημούλη. Και δεν έμεινε εκεί. Με δηλώσεις του στον ΒΗΜΑ FM (στον Αιμίλιο Περδικάρη), χαρακτήρισε «τοπικό βουλευτή» τον Δρίτσα (για να υπογραμμίσει το κυνήγι των ψήφων, προφανώς), επισήμανε ότι δεν είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για την οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ (άρα, όσα λέει δεν τον εκφράζουν) και τόνισε πως όταν συναντηθούν έχει να του κάνει αρκετές παρατηρήσεις.

«Θεωρώ ότι η κριτική είναι σωστή για το επικοινωνιακό σόου και τις υπερβολές από πλευράς κυβερνητικών χειρισμών, αλλά όλες οι ανακοινώσεις των στελεχών μας και όσα λέμε στο πρόγραμμά μας υπέρ της φορολογικής δικαιοσύνης πρέπει να φαίνονται και να υπογραμμίζονται», συμπλήρωσε. Τι άλλο να έλεγε;

Ο Παπαδημούλης είναι ο δεύτερος βουλευτής που δημοσιοποιεί την αντίθεσή του με συνάδελφό του. Προηγήθηκε ο Πασοκογενής Αλέξης Μητρόπουλος, που εξέφρασε την πλήρη διαφωνία του για τα όσα περί χρεοκοπίας και ευρώ είχαν υποστηρίξει οι βουλευτές Λαφαζάνης, Κουράκης και Στρατούλης.

ΠΗΓΗ: aixmi.gr